Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Χωρίς τα τρακτέρ τους  πραγματοποίησαν πορεία και συγκέντρωση  διαμαρτυρίας  έξω απο την Περιφέρεια Στερεάς  οι αγρότες όπως είχαν ανακοινώσει ξεκινώντας  τον αγώνα τους για την ικανοποίηση των αιτημάτων τους . Σήμερα  30 περίπου αγρότες  μέλη των αγροτικών συλλόγων Στυλίδας ,Πελασγίας , Εχιναίων και Μακρακώμης  συγκεντρώθηκαν έξω από την περιφέρεια Στερεάς ανήρτησαν πανώ ζητώντας να ζήσουν με αξιοπρέπεια και όχι μέσα στην φτώχεια .

Οι αγρότες φωνάζοντας συνθήματα κατά του τρίτου μνημονίου και των μέτρων που φέρνει εναντίον της κοινωνικής αγροτικής πολιτικής ζήτησαν συνάντηση με τον περιφερειάρχη Στερεάς Κώστα Μπακογιάννη . Λόγω της απουσίας του περιφερειάρχη συναντήθηκαν με τον αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας Θύμιο Καραίσκο ο οποίος αφού τους άκουσε προσεκτικά , εξέφρασε την συμπαράστασή του στα αιτήματά τους,δηλώνοντας ότι   οι αγρότες είναι κύριος μοχλός ανάπτυξης τόσο της Στερεάς όσο και της Ελλάδας .

Οι αγρότες παρέδωσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας και ανανέωσαν το ραντεβού τους . Ηδη αγρότες και κτηνοτρόφοι έχουν προαναγγείλει κάθοδο στην Αθήνα αλλά και μπλόκα στους δρόμους . Στις 18 Νοεμβρίου σύλλογοι από όλη την Ελλάδα έχουν αποφασίσει να πραγματοποιήσουν συγκέντρωση και πορέια στο κέντρο της Αθήνας εναντίον του φορολογικού και του ασφαλιστικού που προωθεί η κυβέρνηση. Τι ς επόμενες ημέρες αναμένεται να αποφασιστούν και οι επόμενες κινήσεις τους .

 

Περισσότερα...