Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Έτοιμοι για κινητοποιήσεις οι κάτοικοι , οι επαγγελματίες και το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Μακρακώμης για την υποβάθμιση που δέχεται η περιοχή μετά τις αποφάσεις υπηρεσιών και τραπεζών να κλείσουν τα υποκαταστήματά τους στην δυτική Φθιώτιδα .

Τα άιματα άναψαν στο δημοτικό συμβούλιο μετά την απόφαση της τράπεζας Πειραιώς να υποβαθμίσει το υποκατάστημα στην Σπερχειάδα γεγονός που δυσκολεύει τους επαγγελματίες και εμπόρους της περιοχής. Ο κλάδος τους ζητά από την δημοτική αρχή να αντιδράσει με όποιο τρόπο μπορεί.

 

Το δημοτικό συμβούλιο εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία θα προβεί σε κινητοποιήσεις με στόχο την ανάδειξη του θέματος ενώ αποφάσισε να διακόψει κάθε οικονομική συναλλαγή με την συγκεκριμένη τράπεζα.

Την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί μαζική διαμαρτυρία έξω από το χώρο του καταστήματος ενώ οι υπηρεσίες του δήμου κατάτην ώρα των κινητοποιήσεων θα είναι κλειστές .

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Με αφορμή την απόφαση της Τράπεζας Πειραιώς για υποβάθμιση του Καταστήματος της Τράπεζας στη Σπερχειάδα (στην ουσία κατάργησή του)  το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μακρακώμης με την αριθ. 227/2015, απόφασή του αποφάσισε ομόφωνα:

o    Να διακόψει από 17-11-2015 κάθε οικονομική συναλλαγή του Δήμου με την Τράπεζα Πειραιώς σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την απόφασή της να καταργήσει το Κατάστημά της στην έδρα του Δήμου στη Σπερχειάδα.

o    Να γίνει μαζική διαμαρτυρία έξωθεν του χώρου του Καταστήματος, την Πέμπτη 19-11-2015 και από ώρα 7:30 με σκοπό την ανάδειξη του θέματος.

o    Να ενημερωθούν οι φορείς της πόλης για την συμμετοχή τους  στη διαμαρτυρία κατά του κλεισίματος της Τράπεζας.

o    Να παραμείνουν κλειστές οι Υπηρεσίες του Δήμου Μακρακώμης κατά την ώρα των κινητοποιήσεων».

Περισσότερα...