Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Betarades1200x800keimeno synergatwn

Γεμάτο από επιλογές είναι το σημερινό ποδοσφαιρικό κουπόνι, με το Betarades.gr να έχει ξεχωρίσει δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς.

Σε πρώτο πλάνο βρίσκονται οι πρώτες αναμετρήσεις για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές πλατφόρμες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, όπως είναι η Goalbet.

Δύσκολη αποστολή για ΑΕΚ 

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Τράμπζονσπορ στο ΟΑΚΑ για την πρώτη αναμέτρηση των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Το συγκρότημα του Καρντόσο προβλημάτισε, αλλά κατάφερε να πάρει την πρόκριση επί της Κραϊόβα με συνολικό σκορ 3-1. Κινδύνεψε σημαντικά στην έδρα της, αφήνοντας πολλά κενά στον αγωνιστικό χώρο τα οποία εκμεταλλεύτηκαν οι Ρουμάνοι χάνοντας αρκετές ευκαιρίες. Προέκυψε πρόβλημα ανάμεσα στον προπονητή της "Ένωσης" και τον Λιβάγια (ΕΠ), για το οποίο ρωτήθηκε ο πρώτος στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου. 

Αήττητη παραμένει η ΑΕΚ στις 12 τελευταίες αναμετρήσεις της για το Γιουρόπα Λιγκ, στις οποίες σημείωσε τρεις νίκες και εννέα ισοπαλίες. Στην αντίπερα όχθη η Τράμπζονσπορ θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω, εντός κι εκτός των συνόρων, τη φετινή σεζόν. "Η ΑΕΚ έχει μια δική της τακτική και φιλοσοφία και την ίδια περίπου φιλοσοφία έχουμε κι εμείς. Θα προσπαθήσουμε αύριο να κάνουμε το καλύτερο δυνατό", είπε ο προπονητή της, Ουνάλ Καραμάν. Η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί και να προστατέψει την έδρα της απόψε, εμείς θα επιλέξουμε το Χ ημίχρονο σε απόδοση 2.05

Φαβορί η Παρτιζάν

Από το 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ ξεκίνησε την ευρωπαϊκή πορεία της φέτος η Παρτιζάν, πετώντας νοκ άουτ τις Κόναχς Κουέι και Μαλάτιασπορ. Απόψε φιλοξενεί στο "Partizana" η Μόλντε η οποία πέρασε δια πυρός και σιδήρου από το "Κλεάνθης Βικελίδης" την προηγούμενη βδομάδα. Επικράτησε με 3-0 στη Νορβηγία του Άρη και γνώρισε την ήττα με το ίδιο σκορ στη Θεσσαλονίκη, προτού ο Μπολί σκοράρει στο 105' δίνοντάς της το εισιτήριο για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. 

Η Παρτιζάν παρουσιάζει ένα άκρως ανταγωνιστικό πρόσωπο στην έδρα της, παραμένοντας αήττητη στις εννέα τελευταίες αναμετρήσεις της για το Γιουρόπα Λιγκ (7-2-0). Στις τέσσερις κράτησε το μηδέν, ενώ στις έξι σκόραρε τουλάχιστον από δύο γκολ. Από την άλλη πλευρά, η Μόλντε πανηγύρισε μόλις δύο νίκες στις εννέα τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις της για την ίδια διοργάνωση (2-3-4). Θα επιλέξουμε τον άσσο σε απόδοση 1.90.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.