Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Betarades1200x800keimeno synergatwn

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει και σήμερα, Δευτέρα (25/11), το κουπόνι πάμε στοίχημα. Το Betarades.gr έχει εντοπίσει ξανά κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος.

Τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα έχουν αγώνες, και είναι αυτά που τραβάνε την προσοχή μας. Είτε πρόκειται για μεγαλύτερες, είτε για μικρότερες κατηγορίες. Συγκεκριμένα, στο μικροσκόπιο μπαίνει αρχικά το ματς της ΣΠΑΛ με την Τζένοα, για τη Serie A.

Επιπλέον, στοιχηματική επιλογή προκύπτει και από τη Β’ Γερμανίας, και το Αννόβερο - Ντάρμσταντ. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο site μας θα βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για τις στοιχηματικές ιστοσελίδες που λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η Bwin.

Οι κακές άμυνες οδηγούν σε γκολ

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος σήμερα από τη Serie A. Η 13η αγωνιστική της διοργάνωσης ολοκληρώνεται απόψε. Η ΣΠΑΛ λοιπόν, υποδέχεται την Τζένοα και εμείς εστιάζουμε στα… γκολ.

Στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας εντοπίζεται η ΣΠΑΛ. Οι γηπεδούχοι δεν είναι σε καθόλου καλή αγωνιστική κατάσταση. Έχουν συγκεντρώσει μόλις οκτώ βαθμούς σε 12 ματς και δείχνει ότι θα κινδυνεύσει. Τουλάχιστον, αν συνεχίσει έτσι. Αμυντικά δεν τα πάει καλά, αλλά το θέμα είναι κυρίως το πρόβλημά της στην επίθεση. Έχει το χειρότερο ενεργητικό στην κατηγορία, παρουσιάζοντας μεγάλη αδυναμία. Η ΣΠΑΛ αγνοεί τη νίκη εδώ και πέντε αγώνες, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Βέβαια, τις τελευταίες αγωνιστικές είναι κάπως βελτιωμένη. Χάνει στο όριο τα παιχνίδια και προσπαθεί να σηκώσει κεφάλι. Σήμερα, πρέπει οπωσδήποτε να διεκδικήσει τη νίκη.

Η Τζένοα από την άλλη, είναι μόλις έναν βαθμό πάνω από τη σημερινή της αντίπαλο. Δηλαδή, βρίσκεται και αυτή εντός της ζώνης του υποβιβασμού. Επίσης όμως, δείχνει και αυτή μια βελτίωση στην απόδοσή της. Επιθετικά βρίσκει λύσεις. Όμως, τα αμυντικά κενά της δεν μπορούν να κρυφτούν. Άλλωστε, έχει το χειρότερο παθητικό στο πρωτάθλημα. Την προηγούμενη αγωνιστική δοκιμάστηκε στην έδρα της Νάπολι. Κατάφερε λοιπόν, να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας. Έχει ποιότητα μεσοεπιθετικά και θα προσπαθήσει να την εκμεταλλευτεί απόψε. Πρέπει να παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο στην άμυνα και έχει τα φόντα να πάρει κάτι καλό.

Το παιχνίδι είναι αμφίρροπο και αμφότερες οι ομάδες θα δώσουν τα πάντα για τη νίκη. Οι άμυνές τους δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη και το κίνητρό τους είναι αρκετό για να παίξουν σχετικά ανοιχτά. Πάμε με το Goal/Goal σε απόδοση 1.85.

Ανεβαίνει το σκορ στη Γερμανία

Μεταφερόμαστε στο πρωτάθλημα της Β’ Γερμανίας. Σήμερα πέφτει η αυλαία της 14ης αγωνιστικής, με το Αννόβερο - Ντάρμσταντ. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας. Θα κυνηγήσουν επομένως τους τρεις βαθμούς.

Το Αννόβερο συγκεκριμένα, με 14 πόντους, είναι στην 16η θέση της κατάταξης. Η θέση αυτή οδηγεί στα μπαράζ παραμονής. Προέρχεται από τη βαριά ήττα με 4-0 από τη Χάιντενχαϊμ. Η παρουσία του σε αυτό το ματς ήταν απογοητευτική. Πριν από αυτό, είχε φέρει τρεις σερί ισοπαλίες. Τελευταία, έχει εμφανίσει δυσκολία στο τελείωμα των φάσεων. Γενικά, δημιουργεί ευκαιρίες και πρέπει να βρει και τα γκολ. Μέτρια είναι η απόδοση του Αννόβερο και στην άμυνα. Οι αντίπαλοι του κάνουν εύκολα φάσεις και μάλιστα καλές. Κάπως έτσι, έχει φτάσει να βρίσκεται σε δύσκολη βαθμολογική συγκυρία. Ματς σαν το σημερινό, στην έδρα του, πρέπει να κάνει τα πάντα για να τα παίρνει. Εύκολα ή δύσκολα.

Η Ντάρμσταντ με τη σειρά της, είναι λίγο πιο πάνω, στην 13η θέση. Η διαφορά της με το Αννόβερο δεν είναι μεγάλη. Κάθε άλλο, αφού έχει έναν πόντο περισσότερο. Συνεπώς, μόνο άνετη δεν μπορεί να αισθάνεται. Οφείλει να αρχίσει να ανεβαίνει για να ξεφύγει από τα χαμηλά στρώματα. Στα δύο τελευταία παιχνίδια της παίζει πιο απελευθερωμένα. Και σκοράρει, και δέχεται γκολ με σχετική ευκολία. Ενδεικτικό είναι το 2-2 της περασμένης αγωνιστικής με τη Ρέγκενσμπουργκ. Πάντως, αν βγάλει το καλό της πρόσωπο απόψε, έχει ελπίδες για ένα θετικό αποτέλεσμα. 

Γενικά, το Αννόβερο και η Ντάρμσταντ μπορούν να μας προσφέρουν ένα ωραίο ματς. Ο τρόπος παιχνιδιού τους μας προϊδεάζει για ένα παιχνίδι με πολλά γκολ. Για το λόγο αυτό, ποντάρουμε στο Over 2.5, σε απόδοση 1.85.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!