Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Betarades1200x800keimeno synergatwn

Σήμερα Πέμπτη (12/12) ολοκληρώνεται η φάση των ομίλων στο Europa League με πολλές και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς.

Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις στοιχηματικές ιστοσελίδες, που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η winmasters.

Ανοιχτό παιχνίδι στο Βελιγράδι

Στις 22:00, στο Βελιγράδι, η Παρτιζάν υποδέχεται την Αστάνα για την τελευταία αγωνιστική του 12ου ομίλου στο Europa League. 

Αμφότερες οι ομάδες έχουν ήδη αποκλειστεί από τη συνέχεια του θεσμού. Οι Σέρβοι έχουν συγκεντρώσει 5 πόντους στον όμιλο με τέρματα 6-9. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι τους για το θεσμό λίγο έλειψε να πάρουν μεγάλο διπλό στην Ολλανδία για να μείνουν “ζεστά” μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης. Προηγήθηκαν 0-2 στην έδρα της Άλκμααρ, βρέθηκαν και με παίκτη παραπάνω, αλλά δέχθηκαν την ισοφάριση με τέρματα στο 87ο και 92ο λεπτό! Στο πρωτάθλημα η Παρτιζάν προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη επί της Ραντ (1-2), έχοντας όμως μείνει πολύ πίσω από τον Ερυθρό Αστέρα, στη μάχη της κορυφής (-11). 

Η Αστάνα είναι 4η στον 12ο όμιλο με 3 πόντους, τους οποίους κατέκτησε την προηγούμενη αγωνιστική με την ιστορική νίκη επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μάλιστα με ανατροπή! Οι Καζάκοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ μόλις στο 10ο λεπτό, είδαν τον Τσονγκ να χάνει απίθανη ευκαιρία για το 0-2 και στη συνέχεια κατάφεραν να ανατρέψουν το σκορ μέσα σε 7 λεπτά. Στα 5 παιχνίδια του ομίλου έχουν δεχθεί 15 γκολ! Η Αστάνα έχει να αγωνιστεί από τις 28 Νοέμβρη και τον αγώνα με τους “κόκκινους διάβολους”, καθώς το πρωτάθλημα έχει ολοκληρωθεί με αυτήν πρωταθλήτρια. 

Δίχως σκοπιμότητες και βαθμολογικές ανάγκες ο αγώνας, οι δύο ομάδες αναμένεται να παίξουν ελεύθερα και αναμένουμε ένα παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό και πολλές φάσεις. Επιλογή το Over 2.5 σε απόδοση 1.90.

“Τελικός” για την πρόκριση

Στις 22:00 επίσης, στο Borussia-Park, η Γκλάντμπαχ φιλοξενεί την Μπασακσεχίρ για τον 10ο όμιλο. Όλα ανοιχτά στον συγκεκριμένο όμιλο με τις Γκλάντμπαχ και Ρόμα στους 8 πόντους και τους Τούρκους στους 7. 

Η Γκλάντμπαχ συνεχίζει να εντυπωσιάζει στην Μπουντεσλίγκα, όπου το Σάββατο επικράτησε και της Μπάγερν και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας! Μετρά 6 νίκες και μόλις 1 ήττα στα 7 τελευταία παιχνίδια της και προέρχεται από δύο σερί G/G & Over. Για την 5η αγωνιστική του Europa επικράτησε στην Αυστρία της Βόλφσμπεργκερ με 0-1. 

Η Μπασάκ ηττήθηκε με το βαρύ 0-3 στην Πόλη από τη Ρόμα και απόψε παίζει μόνο για τη νίκη στη Γερμανία. Την Κυριακή έμεινε στο 1-1 στην έδρα της Ντενίζλισπορ και έπεσε στην 4η θέση του τούρκικου πρωταθλήματος, στο -4 από την κορυφή. Από το Σεπτέμβριο και μετά, σε 18 παιχνίδια έχει ηττηθεί μόνο από τη Ρόμα δύο φορές! 

Στον μεταξύ τους αγώνα στην Τουρκία οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 1-1. 

Αμφότεροι οι “μονομάχοι” είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και διαθέτουν ποιότητα στην επίθεση. Η Μπασακσεχίρ κυνηγά μόνο τη νίκη και αυτό θα συμβάλει σε ένα παιχνίδι με γρήγορο τέμπο και πολλές ευκαιρίες. Επιλογή μας το Goal/Goal σε απόδοση 1.95.

Θα ρισκάρει η Φερεντσβάρος

Στις 22:00 διεξάγεται και ο αγώνας Λουντογκόρετς - Φερεντσβάρος για τον 8ο όμιλο. Ένα ακόμη παιχνίδι “τελικός” για την πρόκριση στα νοκ άουτ του Europa League, αφού οι Βούλγαροι έχουν 7 βαθμούς και οι Ούγγροι 6.

Στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στην Βουδαπέστη η Λουντογκόρετς ήταν επιβλητική στο τελικό 0-3 και σήμερα βολεύεται και με την ισοπαλία. Η Φερεντσβάρος ήταν καλύτερη στις εκτός έδρας αναμετρήσεις της στο θεσμό, αφού μετά το 1-1 στη Βαρκελώνη με την Εσπανιόλ, επικράτησε της ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα με 0-1! 

Αναμένεται μεγάλη μάχη, οι φιλοξενούμενοι θα αναγκαστούν να πάρουν ρίσκα καθώς κυνηγούν αποκλειστικά τη νίκη και θα δημιουργηθούν χώροι για έναν αγώνα με ρυθμό και πολλά γκολ. Επιλογή μας το Over 2.5, σε απόδοση 2.00.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.