Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Betarades1200x800keimeno synergatwn

Γεμάτο το πρόγραμμα της Κυριακής (12/01), περιλαμβάνει πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις για τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς.

Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα.

Δίνει απαντήσεις ο ΠΑΟΚ

Στις 19:30, στην κατάμεστη Τούμπα, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λιγκ. 

Ο πρωταθλητής είδε το ιστορικό αήττητο σερί 51 αγώνων να σπάει στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και μάλιστα με εμφατικό τρόπο. Μπορεί να ήταν καλύτερος του Άρη στο πρώτο 20λεπτο, όμως δεν ήταν αποτελεσματικός στις τελικές προσπάθειες, εν αντιθέσει με τους γηπεδούχους και είχε σε πολύ κακή βραδιά τον Ζίφκοβιτς, ο οποίος φέρει ακέραιη ευθύνη για τα δύο από τα τέσσερα τέρματα που δέχθηκε η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα. Ο Πορτογάλος τεχνικός αναφέρθηκε στην διαφορά αποτελεσματικότητας των δύο ομάδων και συνέστησε ψυχραιμία. Οι παίκτες του φαίνεται να τον άκουσαν, αφού την Τρίτη πραγματοποίησαν μία εξαιρετική εμφάνιση στο Ηράκλειο, επικράτησαν με άνεση 0-3 του ΟΦΗ και ουσιαστικά εξασφάλισαν την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Απίθανη εμφάνιση από τον Μίσιτς, που έπαιξε πίσω από τον επιθετικό και έβγαλε και τις τρεις ασίστ για τα γκολ της ομάδας του. 

Η ΑΕΚ, την προηγούμενη Κυριακή, επικράτησε του Παναιτωλικού με 3-1 εντός έδρας αλλά δεν έπεισε με την απόδοσή της. Ευτύχησε να έχει το Λιβάγια σε πολύ καλή μέρα, ο Κροάτης επιθετικός σκόραρε δις και θα μπορούσε να πετύχει χατ τρικ. Αμυντικά όμως ήταν ασταθής, δεν το πλήρωσε λόγω της αδυναμίας του αντιπάλου. Μετρά 4 νίκες και 1 ισοπαλία στα πέντε τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, βρίσκεται στο -9 και στο -10 από τους πρωτοπόρους. Αναβλήθηκε ο αγώνας Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης και ο κόουτς Καρέρα είχε περισσότερες ημέρες να προετοιμάσει την ομάδα του για το ντέρμπι. 

Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από 9/10 νίκες επί της ΑΕΚ σε όλες τις διοργανώσεις και στις 6/8 δεν δέχθηκε γκολ από τους κιτρινόμαυρους. Αναμένεται να δώσει απαντήσεις μετά την άσχημη ήττα από τον Άρη και με τη δύναμη της έδρας του μπορεί να πάρει μία πειστική νίκη. Επιλογή μας ο άσος με ασιατικό χάντικαπ (-1), σε απόδοση 2.00. 

Ανοιχτό παιχνίδι στην Τρίπολη

Στις 15:00, στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” της Τρίπολης, ο τοπικός Αστέρας υποδέχεται τον ΟΦΗ στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής. 

Οι αρκάδες προέρχονται από την πικρή ήττα με 2-1 στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο. Ο Μπαράλες ισοφάρισε άμεσα το γκολ του Μανούσου στο 78ο λεπτό, η ομάδα του είχε ευκαιρίες να σκοράρει κι άλλη φορά και πριν και μετά το 1-1, δέχθηκε γκολ - “μαχαιριά” όμως στο 90’ από εκτέλεση πέναλτι του Μανούσου. Ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του παρουσιάστηκε ο Ράσταβατς, η διοίκηση της ομάδας εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία. Ο Αστέρας βρίσκεται στην 12η θέση με 15 πόντους και είναι στο -10 από τα Playoffs. 

Ο ΟΦΗ είναι φανερό πως κάνει “κοιλιά”. Προέρχεται από τρεις σερί ήττες για όλες τις διοργανώσεις και έχει κερδίσει μόλις ένα παιχνίδι στα τελευταία έξι! Έκλεισε το 2019 με την ήττα στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό (2-0) και άνοιξε τη νέα χρονιά εξίσου αρνητικά. Μπορεί η ήττα από τον ΠΑΟΚ με 0-3 για το Κύπελλο να ήταν πάνω κάτω εντός προγράμματος, όμως η ήττα με 1-2 από τον Βόλο για το πρωτάθλημα πόνεσε πολύ την ομάδα του Γιώργου Σίμου. Οι κρητικοί ήταν ανώτεροι στον αγώνα, δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες και απειλήθηκαν ελάχιστα, όμως στις λιγοστές επισκέψεις των φιλοξενούμενων στα καρέ τους δέχθηκαν δύο γκολ. Πλέον βρίσκονται εκτός 6αδας playoffs, με 23 βαθμούς και στο -2 από τον 6ο Ατρόμητο. 

Οι δύο ομάδες “καίγονται” για βαθμούς και για ψυχολογική ανάταση, αναμένεται να παίξουν επιθετικά, όπως άλλωστε το συνηθίζουν και πιθανότατα θα βρουν από ένα γκολ. Επιλογή το Goal/Goal, σε απόδοση 1.95.  

Με γκολ το ντέρμπι στην Κύπρο

Στις 17:00, διεξάγεται το μεγάλο ντέρμπι της Κύπρου, ανάμεσα στην Ανόρθωση και τον ΑΠΟΕΛ. 

Η γηπεδούχος Ανόρθωση βρίσκεται στην κορυφή του κυπριακού πρωταθλήματος με 33 πόντους σε 14 παιχνίδια και τέρματα 33-9. Είναι στο +6 από τον ΑΠΟΕΛ, ο οποίος όμως έχει ένα παιχνίδι λιγότερο και με νίκη σήμερα ουσιαστικά πιάνει την Ανόρθωση. 

Οι γηπεδούχοι μετρούν 5 νίκες στα 6 τελευταία παιχνίδια, σκόραραν 14 γκολ, τουλάχιστον από δύο γκολ στις 5 τελευταίες επιτυχίες τους. Σε εξαιρετική κατάσταση ο Ρούμπεν Ράγιο με 14 τέρματα στη σεζόν!

Ο ΑΠΟΕΛ έχει αφήσει προς το παρόν πίσω του το Europa League και μετρά 3 νίκες και μία ήττα στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια. Προέρχεται από τις εντός έδρας νίκες επί του Παραλιμνίου και του Ολυμπιακού Λευκωσίας με 4-0 και 4-2 αντίστοιχα. 

Οι δύο ομάδες έχουν παράδοση να σκοράρουν στα μεταξύ τους παιχνίδια, προέρχονται από 4/5 Over 2.5 ανεξαρτήτως έδρας. Επιλογή το Over 2.5, σε απόδοση 1.85. 

Σήμερα, μπορείτε να δείτε την ανάλυση του αγώνα ΠΑΟΚ - ΑΕΚ.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.