Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Betarades1200x800keimeno synergatwn

Πολύ ενδιαφέρον το σημερινό (22/01) πρόγραμμα, με εμβόλιμες αγωνιστικές στην ποδοσφαιρική Ευρώπη και δράση στα ευρωπαϊκά παρκε.

Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς.

Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να βρείτε ενημερωμένη και αναλυτική βαθμολογία ισπανίας.

Φορμαρισμένη η Νότιγχαμ

Στις 21:45, στο City Ground, η Νότιγχαμ Φόρεστ υποδέχεται τη Ρέντινγκ στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 14ης αγωνιστικής στην Championship. 

Η Νότιγχαμ βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας, με 47 βαθμούς, στο +2 από την 7η θέση και στο -5 από την απευθείας άνοδο. Την Κυριακή επικράτησε εντός έδρας της Λούτον με 3-1, ενώ είχε προηγηθεί το 1-1 στην έδρα της Ρέντινγκ. Τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία μετρά στα πέντε τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος. 

Η Ρέντινγκ κατατάσσεται 16η με 36 βαθμούς, στο -10 από τα playoffs ανόδου και στο +12 από την επικίνδυνη ζώνη, ουσιαστικά δίχως απτούς στόχους. Το Σάββατο ηττήθηκε στην έδρα της Μίλγουολ με 2-0. 

Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στην αντίθετη έδρα πριν 11 ημέρες με το τελικό 1-1 να διαμορφώνεται με δύο γκολ στις καθυστερήσεις. 

Η Νότιγχαμ είναι ισχυρή εντός, φορμαρισμένη και, όπως μαρτυρά και η βαθμολογία, ποιοτικότερη των φιλοξενούμενων. Θα τη στηρίξουμε στον άσο, σε απόδοση 2.10. 

Ανοιχτό παιχνίδι στην Πόλη

Στις 19:30, στο Vodafone Park της Κωνσταντινούπολης, η Μπεσίκτας υποδέχεται την Ερζουρούμ, στον αγώνα ρεβάνς για τη φάση των “16” του Κυπέλλου Τουρκίας. Η πρώτη αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με νίκη της Ερζουρούμ με 3-2. 

Σε πολύ κακό “φεγγάρι” η Μπεσίκτας, μετρά μόλις μία νίκη στα τελευταία 8 παιχνίδια για όλους τους θεσμούς. Την Κυριακή ηττήθηκε εντός έδρας από την πρωτοπόρο Σίβασπορ με 1-2 και ουσιαστικά έμεινε εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος στο -10 από την κορυφή. Και στα 5 τελευταία παιχνίδια των “αετών” επιβεβαιώθηκε το G/G, στα τέσσερα από αυτά επιβεβαιώθηκε το Over 3.5!

Η Ερζουρούμ αγωνίζεται στη 2η κατηγορία της Τουρκίας, όπου κατατάσσεται 2η  με 31 πόντους σε 18 παιχνίδια. Μετά το 3-2 επί της Μπεσίκτας έμεινε στο 1-1 στην έδρα της Ινσταμπούλσπορ. Παρομοίως με τους γηπεδούχους και στα 5 τελευταία της παιχνίδια επιβεβαιώθηκε το G/G. 

Η φύση του αγώνα και η τάση των δύο ομάδων σε αναμετρήσεις με γκολ, μας οδηγεί στην επιλογή του Goal/Goal και σήμερα, σε απόδοση 1.85. 

Τα ρέστα της η Νεπτούνας

Στις 19:00, στη Svyturio Arena της Κλαϊπέδα, η Νεπτούνας αντιμετωπίζει τη Βόννη για την 12η αγωνιστική του 4ου ομίλου στο FIBA Champions League. 

Η Νεπτούνας προέρχεται από τέσσερις διαδοχικές ήττες και είναι ουραγός του ομίλου με ρεκόρ 4-7. Διατηρεί όμως ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση, με νίκη απόψε πλησιάζει σε απόσταση αναπνοής από την 4η Μπεσίκτας. 

Η Βόννη κατατάσσεται 3η στον όμιλο και ουσιαστικά έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση με ρεκόρ 7-4. Προέρχεται από δύο σερί νίκες, αλλά μακριά από την έδρα της πέφτει η απόδοσή της. 

Με την πλάτη στον τοίχο οι Λιθουανοί, περιμένουμε την αντίδρασή τους και θα τους εμπιστευτούμε στον άσσο με χάντικαπ -2.5 πόντων.  

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.