Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Betarades1200x800keimeno synergatwn

Στο κατώφλι ενός γεμάτου Σαββατοκύριακου με σημαντικούς αγώνες στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, το σημερινό πρόγραμμα (24/01) περιλαμβάνει δράση σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις στοιχηματικές ιστοσελίδες, που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η interwetten.

Με γκολ ο αγώνας στην Μπρέσια

Στις 21:45, στο Μάριο Ριγκαμόντι, η Μπρέσια υποδέχεται τη Μίλαν, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής στη Serie A. 

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται εντός επικίνδυνης ζώνης με 15 βαθμούς, στο -1 από τις θέσεις παραμονής. Δίχως νίκη στο πρωτάθλημα από τις 14 Δεκέμβρη, στα πέντε παιχνίδια που ακολούθησαν μέτρησαν δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Την περασμένη Κυριακή ήρθαν ισόπαλοι (2-2) με την Κάλιαρι εντός έδρας. Η Σαρδηνοί προηγήθηκαν με τον Ζοάο Πέδρο στο 20ο λεπτό, αλλά η Μπρέσια ανέτρεψε την κατάσταση με δύο τέρματα του Τορεγκρόσα στο 27’ και στο 49’. Ο Ζοάο Πέδρο όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και από την άσπρη βούλα διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Αποβλήθηκε στο 81ο λεπτό ο Μάριο Μπαλοτέλι. Και στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της Μπρέσια επιβεβαιώθηκε το αμφίσκορο. 

Η Μίλαν ξεκίνησε πολύ καλά το 2020, προέρχεται από τρεις σερί νίκες για όλες τις διοργανώσεις και ανέβηκε στην 7η θέση με 28 πόντους, στο -2 από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Στις 11 του μηνός έβγαλε σπουδαίο διπλό στη Σαρδηνία, 0-2 επί της Κάλιαρι, στη συνέχεια απέκλεισε τη Σπαλ για το Κύπελλο με 3-0 και πιο πρόσφατα επικράτησε εντός έδρας της Ουντινέζε 3-2, με ανατροπή και λυτρωτή τον Ρέμπιτς στο 93’!

Αμφότερες οι ομάδες “καίγονται” για βαθμούς και δεν πρόκειται να συμβιβαστούν με την ισοπαλία. Θα παίξουν ανοιχτά, για τη νίκη και τελευταία μας έχουν δείξει ότι συμβάλλουν σε παιχνίδια με πολλά γκολ. Επιλογή μας από τον αγώνα το Goal/Goal σε απόδοση 1.75.

Με γκολ τα ματς της Σατορού

Στις 21:00, στο Stade Gaston-Petit, η Σατορού υποδέχεται τη Νιόρ για την 21η αγωνιστική της Ligue 2. 

16η κατατάσσεται η Σατορού με 21 πόντους, στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη, Προέρχεται από το διπλό στην έδρα της Ροντέ με 1-2, ενώ στο φινάλε του 2019 ταπεινώθηκε εντός με 1-5 από την Γκινγκάμπ. Κοινός παρονομαστής των έξι τελευταίων αγώνων της το Goal/Goal, σε τέσσερις περιπτώσεις συνοδεύτηκε με Over.

H Νιόρ βρίσκεται εντός επικίνδυνης ζώνης με 17 πόντους, στο -3 από τις θέσεις σωτηρίας. Σε πολύ κακή αγωνιστική κατάσταση, μετρά τέσσερις διαδοχικές και 6/7 ήττες. Την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε εντός έδρας από τη Χάβρη με 0-1. 

Η τάση της Σατορού στα παιχνίδια με γκολ μας οδηγεί στην επιλογή του Goal/Goal στο καλοπληρωμένο 2.00. 

Ασταμάτητη η Εφές!

Στις 22:00, στο Wizink Center της Μαδρίτης, η Ρεάλ αντιμετωπίζει την Εφές, στο ντέρμπι κορυφής της 21ης αγωνιστικής στη Euroleague. 

Οι Μαδριλένοι δεν πατούν καλά τελευταία και προέρχονται από τρεις σερί ήττες. Συγκεκριμένα, την προηγούμενη εβδομάδα ηττήθηκαν στη Μόσχα από ΤΣΣΚΑ και Κίμκι με 60-55 και 102-94 αντίστοιχα, ενώ και την Κυριακή έχασαν εντός από την Μπασκόνια για την ισπανική ACB. Βρίσκονται στην 2η θέση της Ευρωλίγκας με ρεκόρ 15-5, δύο νίκες πίσω από τη σημερινή τους αντίπαλο. 

Τρένο που δεν σταματά η Εφές, προέρχεται από 9 συνεχόμενες νίκες για όλους τους θεσμούς, ενώ από τις 31 Οκτωβρίου τρέχει ρεκόρ 24-1!!!! Την προηγούμενη εβδομάδα διέλυσε την Αρμάνι εντός έδρας με 88-68 και δύο μέρες μετά ισοπέδωσε και τη Βιλερμπάν στην Πόλη με 101-74.

Η ομάδα του Αταμάν παίζει πολύ όμορφο μπάσκετ έχει εθιστεί στις νίκες και σε τιμές αουτσάιντερ θα την στηρίξουμε στη Μαδρίτη. Επιλογή το διπλό με χάντικαπ +5.5 πόντων, σε απόδοση 1.88. 

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.