Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Betarades1200x800keimeno synergatwn

Κυριακή (16/02) σήμερα, το κουπόνι του πάμε στοίχημα παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον καθώς περιλαμβάνει αναμετρήσεις από όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ενώ όσον αφορά την Ελλάδα, ξεχωρίζει φυσικά το παιχνίδι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε Άρη και ΑΕΚ.

Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις ποδοσφαιρικές επιλογές, τις οποίες θα δούμε λίγο παρακάτω.

Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες όπως είναι η Vistabet.

Μοιάζει ασφαλής επιλογή

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από την ελληνική Superleague και το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της αγωνιστικής, αυτό ανάμεσα σε Άρη και ΑΕΚ. Οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, έχουν καλή ψυχολογία από την πρόκριση επί του Ατρομήτου στο Κύπελλο, ωστόσο δεν αποκλείεται να παρουσιαστούν κουρασμένοι. Η ΑΕΚ από την πλευρά της είναι εξαιρετική στα μετόπισθεν, δεν συνηθίζει να ρισκάρει στα εκτός έδρας ντέρμπι επί Καρέρα, επομένως δεν περιμένουμε να προσπαθήσει να “ανοίξει” το ρυθμό. “Βλέπουμε” ματς χαμηλής ταχύτητας, περιμένουμε από τις δυο ομάδες να ρίξουν την προσοχή τους στα μετόπισθεν, έτσι θα επιλέξουμε το Χ ημίχρονο σε απόδοση 2.10, ένα σημείο που έχει αξία και συγκεντρώνει καλές πιθανότητες επαλήθευσης.

"Ανοίγει" τα παιχνίδια της η Λυών

Περνάμε στη γαλλική Ligue 1 και την αναμέτρηση Λυών – Στρασβούργο. Η Λυών βρίσκεται σε κακή αγωνιστική κατάσταση καθώς μετράει μια ισοπαλία και δυο ήττες στα τρία τελευταία ματς πρωταθλήματος, βρίσκεται στο -7 από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια και δεν δείχνει την απαραίτητη σοβαρότητα και σταθερότητα ώστε να κλείσει αυτή τη διαφορά. Το Στρασβούργο από την πλευρά του είναι στην 7η θέση, απέχει τέσσερις βαθμούς από την τετράδα και την Ευρώπη και δείχνει να βρίσκεται σε φόρμα, έχοντας κερδίσει τα 3/4 τελευταία παιχνίδια του. Αμφότερες οι ομάδες σκοράρουν με ευκολία, δεν περιμένουμε αλλαγή προσώπου και “ταχύτητας” σήμερα, επιλογή μας θα αποτελέσει το Over 2.5 σε απόδοση 2.00, ένα σημείο που έχει επαληθευτεί στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της Λυών και στα 3/4 τελευταία παιχνίδια του Στρασβούργου.

Με το Goal/Goal στην Τενερίφη

Ολοκληρώνουμε με Β' Ισπανίας και το παιχνίδι ανάμεσα σε Τενερίφη και Ράγιο Βαγιεκάνο. Αμφότερες δίνουν μάχη για να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη, με τη Ράγιο να είναι στο +6 από τα “κόκκινα” και τους νησιώτες να είναι μόλις στο +3. Κρίσιμη αναμέτρηση η σημερινή για αμφότερες τις ομάδες, τόσο η Τενερίφη όσο και η Ράγιο βρίσκουν δίχτυα στα περισσότερα από τα παιχνίδια τους και το ίδιο περιμένουμε να κάνουν και σήμερα κυνηγώντας ένα “χρυσό” τρίποντο. Το Goal/Goal δίνεται στο 1.87 και θα αποτελέσει την τρίτη επιλογή μας για σήμερα.

Στο παρακάτω video μπορείτε να δείτε την ανάλυση για την 24η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ: 

https://player.vimeo.com/video/391550661

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.