Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Betarades1200x800keimeno synergatwn

Κυριακή (03/05) σήμερα, το κουπόνι του πάμε στοίχημα περιλαμβάνει λίγες αναμετρήσεις, επομένως αναγκαστικά θα ρίξουμε το βάρος μας στη Λευκορωσία, έχοντας ξεχωρίσει δυο επιλογές, τις οποίες θα δούμε λίγο παρακάτω.

Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να βρείτε τα πάντα γύρω από το στοίχημα, όπως βαθμολογίες, στατιστικά, χρήσιμες πληροφορίες για τους αγώνες, ενώ μπορείτε επίσης να ενημερώνεστε πρώτοι για τα αποτελέσματα που σας ενδιαφέρουν μέσω της livescore υπηρεσίας μας.

Βατό το έργο της Σόλιγκορσκ

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από το παιχνίδι ανάμεσα σε Σόλιγκορσκ και Ίσλοχ. Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να βρίσκονται στην 3η θέση μετά το πέρας των έξι πρώτων αγωνιστικών, ωστόσο έχουν δώσει τα 5/6 παιχνίδια στο “σπίτι” τους. Μακριά από αυτό συναντούν δυσκολίες τόσο σε άμυνα, όσο και σε επίθεση, η Σόλιγκορσκ προέρχεται από δυο σερί νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και πιστεύουμε πως εύκολα ή δύσκολα θα βρει τρόπο για να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες της Ίσλοχ. Επιλογή μας από το παιχνίδι ο άσσος, ο οποίος προσφέρεται σε απόδοση 1.73.

Με καθολική παράδοση υπέρ της η Μπάτε

Ολοκληρώνουμε με την αναμέτρηση Μπάτε Μπορίσοφ – Νέμαν Γκρόντνο. Η Μπάτε μπορεί να ξεκίνησε άσχημα τις φετινές της υποχρεώσεις, ωστόσο σταδιακά βρίσκει πατήματα και πλέον μετράει τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, έχοντας πλησιάσει στο -6 από την κορυφή, έχοντας παράλληλα ένα παιχνίδι λιγότερο. Η Νέμαν από την πλευρά της κινείται στην απόλυτη μετριότητα, ενώ ταξιδεύει σε ένα γήπεδο όπου δεν έχει κερδίσει ποτέ, με το επί μέρους ρεκόρ μεταξύ των δυο ομάδων να είναι 21-5-0. Πιστεύουμε πως οι γηπεδούχοι θα φτάσουν σε μια άνετη επικράτηση, έτσι θα επιλέξουμε το Μπάτε -1 (Ασιατικό) σε απόδοση 1.95.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε καθημερινά αναλύσεις για όποια αθλητική δράση διεξάγεται στον πλανήτη.  Όλα τα αθλήματα, αληθινά και εικονικά, βρίσκονται στο Betarades.gr, ενώ θα βρείτε αξιολογήσεις για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στην Ελλάδα, όπως και για όλα τα νόμιμα online casino.  Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και στο Twitch, όπου τα βίντεο και τα Live Streams συνεχίζονται και αυτή τη δύσκολη περίοδο, με στόχο να σας κρατούν συντροφιά εν μέσω καραντίνας.