Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

PremierLeague2

ΧΑΜΟΣ γίνεται στο Κουπόνι Πάμε Στοίχημα της Κυριακής (26/07).

Το Betarades.gr το μελέτησε προσεκτικά και βρήκε τα πιο αξιόλογα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα.

Στην Πρέμιερ έχουμε… θρίλερ την τελευταία αγωνιστική που παίζει με φοβερά στοιχήματα στην Bwin

Μάλιστα, το Κρίσταλ Πάλας - Τότεναμ μας απασχολεί στοιχηματικά. Οι φιλοξενούμενοι θέλουν μόνο τη νίκη και… περιμένουν. Ο Μουρίνιο είναι άξιος εμπιστοσύνης σε τέτοια ματς. Από εκεί και πέρα, ωραίοι αγώνες γίνονται και στην Ιταλία, και έχουμε και από εκεί σημείο. Η τριάδα των επιλογών μας κλείνει με σημείο από τη Σουηδία. Πάμε να τα δούμε όλα αναλυτικά!

Χωρίς περιθώρια η Τότεναμ

Οι προτάσεις στοιχήματος της ημέρας αρχίζουν από την τελευταία αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Η Τότεναμ δοκιμάζεται στην έδρα της αδιάφορης Κρίσταλ Πάλας, και θα κυνηγήσει μόνο τη νίκη. Θα στηρίξουμε λοιπόν τους Spurs!

Η Κρίσταλ Πάλας άλλωστε, έχει εξασφαλίσει εδώ και καιρό την παραμονή της στην κατηγορία. Ήδη σκέφτεται την επόμενη σεζόν και αυτό φαίνεται και στο χορτάρι. Έχει χάσει και στις επτά τελευταίες αναμετρήσεις της. Την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκε με 2-0 από τη Γουλβς, εκτός έδρας. Μάλιστα, στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια της δεν σκοράρει. Η ομάδα του Ρόι Χόντσον είναι ξεκάθαρο ότι δεν… «καίγεται» και δεν μπορεί να διεκδικήσει αποτελέσματα από ομάδες που έχουν κίνητρο. Θα έχει και πολλές και σημαντικές απουσίες σήμερα η Πάλας.

Η Τότεναμ όμως, δεν είναι καθόλου αδιάφορη. Χρειάζεται καλύτερο αποτέλεσμα από τη Γουλβς για να εξασφαλίσει την έξοδο στην Ευρώπη. Προέρχεται από τη μεγάλη νίκη με 3-0 επί της Λέστερ. Συνολικά, μετράει τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, δείχνοντας πολύ σοβαρό πρόσωπο, ειδικά στην άμυνα. Η Τότεναμ οφείλει να κερδίσει σήμερα, και περιμένει απώλεια της Γουλβς στο «Στάμφορντ Μπριτζ» απέναντι στην Τσέλσι. Κάτι δηλαδή, που είναι πολύ πιθανό. Ο Ζοζέ Μουρίνιο ξέρει να διαχειρίζεται πολύ καλά τέτοια παιχνίδια και μπορεί να πάρει το «διπλό».

Εξάλλου, η Τότεναμ είναι καλύτερη ομάδα από την Κρίσταλ Πάλας. Έχει το κίνητρο και είναι σε καλή φόρμα. Θεωρούμε ότι μπορεί να κερδίσει και εύκολα. Πάμε με την Τότεναμ -1 (Ασιατικό) (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας) σε απόδοση 2.00.

Ευκαιρία για τη Ρόμα

Από την Αγγλία στην Ιταλία, και τη Serie A. Είναι η 36η αγωνιστική της διοργάνωσης και η Ρόμα φιλοξενεί τη Φιορεντίνα. Το βαθμολογικό ενδιαφέρον είναι μονόπλευρο, και αφορά μόνο τους Ρωμαίους.

Η Ρόμα έχει μεγάλη ευκαιρία να πάρει σημαντικό προβάδισμα για την πέμπτη θέση. Είδε τη Μίλαν να μένει στο 1-1 με την Αταλάντα και με νίκη σήμερα η Ρόμα πάει στο +4 από την έκτη θέση. Να τονιστεί, ότι η πέμπτη θέση οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Οι Ρωμαίοι προέρχονται από το επιβλητικό 1-6 επί της ΣΠΑΛ. Μόνο στο πρώτο ημίχρονο συνάντησαν κάποια αντίσταση, και στο δεύτερο έκαναν… πάρτι! Παρουσιάζει μια βελτίωση τον τελευταίο καιρό η Ρόμα και θέλει να κλείσει θετικά τη σεζόν.

Η Φιορεντίνα από την άλλη, δεν έχει κάποιο βαθμολογικό κίνητρο στο σημερινό παιχνίδι. ΈΧει εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία, όντας έντεκα πόντους πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Επίσης, δεν προλαβαίνει να διεκδικήσει την έξοδο στην Ευρώπη. Βέβαια, στα πιο πρόσφατα ματς οι «Βιόλα» έχουν καλή απόδοση. Είναι αήττητη στις έξι τελευταίες αγωνιστικές. Προέρχεται από την ισοπαλία με την Ίντερ στο «Τζιουσέπε Μεάτσα» (0-0). Είχαν προηγηθεί οι νίκες επί Τορίνο και Λέτσε. Παρόλα αυτά, δεν παύει να είναι πραγματικότητα ότι δεν έχει ουσιαστικό ενδιαφέρον για τα παιχνίδια.

Το κίνητρο βρίσκεται στην πλευρά των γηπεδούχων. Οι Ρωμαίοι έχουν αποδείξει ούτως ή άλλως ότι είναι ανώτεροι από τους φιλοξενούμενους φέτος. Πιστεύουμε θα αρπάξουν την ευκαιρία. Επιλέγουμε Ρόμα -1 (Ασιατικό) σε απόδοση 2.10.

«Ανοιχτό» ματς στη Σουηδία

Στη Σουηδία τώρα, είναι η 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας. Σε αυτό το πλαίσιο, η Χάκεν υποδέχεται την Γκέτεμποργκ. Αμφότερες οι ομάδες θα κυνηγήσουν τη νίκη, δίνοντας έμφαση στην επίθεση.

Η Χάκεν επέστρεψε στις επιτυχίες και μάλιστα με δυναμικό τρόπο. Την προηγούμενη αγωνιστική υποδέχτηκε την ΑΪΚ Στοκχόλμης και τη διέλυσε με το ευρύ 4-0! Είχε προηγηθεί η ισοπαλία με 2-2 στην έδρα της Έστερσουντ. Σε δέκα αγώνες, η Χάκεν έχει τέσσερις νίκες, πέντε ισοπαλίες και μια ήττα. Είναι στην τέταρτη θέση και στο -2 από την τριάδα. Γενικά, βασίζεται στην επίθεση και την έδρα της. Θα επιχειρήσει με αυτά τα «όπλα» να πάρει ένα ακόμα τρίποντο σήμερα.

Στην αντίπερα όχθη, η Γκέτεμποργκ προσπαθεί να βελτιώσει την εικόνα της. Και σε έναν βαθμό, τα έχει καταφέρει στα τελευταία παιχνίδια. Προέρχεται από την ισοπαλία με 2-2 με τη Φάλκενμπεργκ, εντός έδρας. Ήταν καλή η Γκέτεμποργκ και ισοφαρίστηκε στην τελευταία φάση του αγώνα. Μετράει τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, όλες με γκολ. Είναι νωρίς, αλλά βρίσκεται χαμηλά στην κατάταξη. Ειδικότερα, απέχει τρεις πόντους από τα μπαράζ παραμονής και επιθυμεί να ανέβει. 

Και οι δύο ομάδες βρίσκουν τρόπους να σκοράρουν. Δεν δίνουν μεγάλη βαρύτητα στην άμυνα, και περιμένουμε να μας χαρίσουν ένα ωραίο ματς σήμερα. Ποντάρουμε στο Over 2.5 σε απόδοση 1.85.