Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Με επιτυχία στέφθηκε για μια ακόμη φορά το Σεμινάριο του Συλλόγου Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Φθιώτιδας που διοργανώθηκε χθές 6 Μαϊου 2015 στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Λαμίας που βρίσκεται στην Πλατεία Διάκου.

Ο Σύλλογος Φοροτεχνών Ελευθέρων Επαγγελματιών Φθιώτιδας - Ευρυτανίας στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του καθώς και  για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση των μελών του,  διοργάνωσε  σεμινάριο χθες 6 Μαϊου 2015 στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου στην Λαμία με θέμα την Φορολογία Εισοδήματος Φυσικών & Νομικών Προσώπων 2015.

Το σεμινάριο αφορούσε την φορολογία εισοδημάτων λόγω των επικείμενων δήλώσεων που θα υποβηθούν από τους φορολογούμενους στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. Εισηγητής του Σεμιναρίου ήταν ο καταξιωμένος Φορολογικός Σύμβουλος - Οικονομολόγος, Συγγραφέας & Α' Αντιπρόεδρος του Ινστιτούτου Οικονομικών και φορολογικών Μελετών κ. Γεώργιος Κορομηλάς .

Κατά την εισήγησή του ο κ. Κορομηλάς έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στις επιβαρύνσεις που θα έχουν φέτος ορισμένοι  φορολογούμενοι, όπως για παράδειγμα οι αγρότες οι οποίοι θα δούν τα εκκαθαριστικά τους  αρκετά φουσκωμένα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και θα καλεστούν να πληρώσουν δυσβάσταχτα ποσά φόρου παρά την επικείμενη τροπολογία του Υπουργείου Οικονομικών η οποία προσανατολίζεται στην θέσπιση αφορογολήτου ποσού για τις επιδοτήσεις των αγροτών. 

Επίσης ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δωθεί στις περιπτώσεις που γενάται υποχρέωση υποβολής δήλωσης απο τους φορολογουμένους καθώς φέτος για πρώτη φορά πρέπει να δηλώθούν όλα τα εισοδήματα ανεξαρτήτως αν φορολογούνται η όχι. 

Πηγή: Radiomemory.gr ( Ειδησεογραφικό τμήμα )