Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

371931

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά των ζωδίων από τις 19 Αυγούστου 2019 έως τις 25 Αυγούστου 2019.

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι. Μέσα στην εβδομάδα με την είσοδο της Σελήνης στους Διδύμους και με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη ζωτικότητα θα σε χαρακτηρίζει, βγαίνει στην επιφάνεια η τολμηρή ίσως και κατακτητική πλευρά του χαρακτήρα σου. Με ενθουσιασμό και αυτοπεποίθηση θα προσεγγίσεις, θα έχεις τη διάθεση να ανοιχτείς και να γνωρίσεις καινούργια πρόσωπα. Δεν αποκλείεται να συνομιλήσεις με πρόσωπο που θα καταφέρει να σε ενθουσιάσει, θα βρεις ελκυστική τη στάση του, θετική κατάληξη θα έχει η απόφαση σου να προχωρήσεις τις επαφές που θα προκύψουν.

Σε σχέση. Τονωτική και αισθησιακή θα είναι η εβδομάδα σου, με το ταίρι σου θα ζήσετε θερμές και έντονες στιγμές αμοιβαίας έλξης. Με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη θα υπάρξει πάθος, ένταση, ίσως να μην λείψουν και κάποιες ελαφριές σκηνές ζηλοτυπίας, ωστόσο θα βγουν σε καλό, θα τονώσουν ακόμα περισσότερο την μεταξύ σας έλξη. Ανανεωτικές προτάσεις θα ακουστούν, επικεντρώσου στις κοινές σας επιθυμίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι. Μέσα στην εβδομάδα με την Αφροδίτη να εισέρχεται στην Παρθένο και λίγο αργότερα να βρίσκεται σε σύνοδο με τον Άρη θα νιώσεις την ανάγκη να κάνεις σχέση, οι διαθέσεις σου θα είναι δυναμικές. Βγαίνει στην επιφάνεια η αισθησιακή πλευρά της προσωπικότητας σου, τα συμβάντα θα είναι ευνοϊκά για προσεγγίσεις και εκδηλώσεις. Η είσοδος της Σελήνης στους Διδύμους θα σε απελευθερώσει, θα είσαι σε θέση να αξιοποιήσεις τα ενθαρρυντικά ανοίγματα που θα προκύψουν. Οι συναντήσεις που θα έχεις θα καταφέρουν να σε τονώσουν συναισθηματικά, αποκτάς αυτοπεποίθηση, οι ενέργειες σου θα πιάσουν τόπο.

Σε σχέση. Με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Δία με αντικειμενική σκέψη θα αναλύσεις και θα πάρεις αποφάσεις σχετικά με την εξέλιξη του δεσμού σου. Η ειλικρίνεια σου σε συνδυασμό με τον ορθολογισμό σου θα φέρει άμεσα ουσιαστικά ξεκαθαρίσματα που θα καταλήξουν σε δεσμευτικές αποφάσεις. Με την είσοδο της Σελήνης στον Καρκίνο ξεκάθαρες κουβέντες και άμεσες προτάσεις θα δώσουν λύσεις, θα φέρουν άνοιγμα για δέσμευση ακόμα και για συγκατοίκηση.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι. Γεμάτη, τονωτική και ζωτική θα είναι η εβδομάδα σου. Με την είσοδο της Σελήνης στο ζώδιο σου και την Αφροδίτη να βρίσκεται σε σύνοδο με τον Άρη δεν θα λείψουν τα συμβάντα και οι θετικές συγκυρίες. Απελευθερωμένες θα είναι διαθέσεις και οι αισθήσεις σου, θα φλερτάρεις και θα προσεγγίσεις με τρόπο ελκυστικό. Ο ερχομός της Σελήνης στον Καρκίνο θα σε βοηθήσει να επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σου ένα συγκεκριμένο άτομο, άνοιγμα θα υπάρξει για σταθερή σχέση.

Σε σχέση. Εκδηλωτική, αυθόρμητη και θερμή θα είναι η στάση σου, η εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο σου θα κάνει τις εκδηλώσεις σου ζωηρές και απελευθερωμένες. Με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη το κλίμα θα είναι ευνοϊκό για εξομολογήσεις και για τονωτικές προτάσεις, άμεση και θετική θα είναι η ανταπόκριση που θα λάβεις από το ταίρι σου. Κάτι θα προσπαθήσεις να αλλάξεις και θα το καταφέρεις, ανανεώνονται οι συνθήκες της σχέσης σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι. Μέσα στην εβδομάδα ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Δία και η είσοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο θα σε βοηθήσουν να συνειδητοποιήσεις και να εστιάσεις σε αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι. Αν καταλήξεις πως τελικά θέλεις να επανασυνδεθείς με τον πρώην ταίρι σου τότε μην τρενάρεις άλλο την κατάσταση, κάνε το ανάλογο βήμα. Σε περίπτωση που αναζητάς νέα γνωριμία η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη θα σου δώσει το κατάλληλη άνοιγμα, θα πρέπει να αποφύγεις την αδράνεια, πέρνα σε άμεσες πράξεις.

Σε σχέση. Με την είσοδο της Αφροδίτης στην Παρθένο προσοχή στην απαιτητικότητα σου, προσπάθησε οι κινήσεις σου να είναι χαλαρές και όχι πιεστικές. Με την είσοδο της Σελήνης στους Διδύμους ενθουσιασμός και θετικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σου, ανάγκη σου θα είναι να τονώσεις τη σχέση σου και να απολαύσεις τις αισθησιακές στιγμές. Με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη προσοχή σε τάσεις ζήλειας και κτητικότητας.

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι. Αισιόδοξα και ενθαρρυντικά θα είναι τα συμβάντα για σένα που θέλεις κάνεις νέα γνωριμία, θα σου δοθεί η ευκαιρία να προχωρήσεις τη ζωή σου με καινούργιο πρόσωπο. Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη σου φέρνει τυχερά γεγονότα, θα υπάρξουν επαφές και συναντήσεις που θα σε ενθουσιάσουν. Η χρονική στιγμή ενδείκνυται για φλερτ και άμεσες εκδηλώσεις. Αν ήδη υπάρχει κάποιο άτομο που σε ενδιαφέρει δώσε ώθηση στις εξελίξεις, πέρνα σε άμεσες και ουσιαστικές προτάσεις.

Σε σχέση. Μέσα στην εβδομάδα με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Δία και την Αφροδίτη να βρίσκεται σε σύνοδο με τον Άρη, θερμές στιγμές θα ζήσεις με το ταίρι σου, θα ανοίξετε τις καρδιές σας, θα υπάρξουν αποκαλύψεις, θα φανερώσετε κρυμμένες συναισθηματικές καταστάσεις που θα ενδυναμώσουν τα μεταξύ σας αισθήματα. Με την είσοδο της Σελήνης στον Καρκίνο δεν αποκλείεται η κουβέντα σας να καταλήξει στο θέμα της δέσμευσης, ίσως να παρθούν ανάλογες αποφάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι. Μέσα στην εβδομάδα με την Αφροδίτη και τον Ήλιο να καταφθάνουν στο ζώδιο σου θα έχεις επιτυχίες στον αισθηματικό σου τομέα, θα υπάρξουν προσεγγίσεις, ωστόσο προσοχή στην αυστηρή και σνομπ πλευρά του χαρακτήρα σου. Από πλευράς σου θα υπάρχει ένα είδος απορριπτικής διάθεσης, καλό θα είναι να αποφύγεις τον αρνητικό τρόπο σκέψης. Δώσε το περιθώριο να σε πλησιάσουν και να σε φλερτάρουν, άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο να ενθουσιαστεί θα σου βγει σε καλό.

Σε σχέση. Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στο ζώδιο σου και λίγο αργότερα να βρίσκεται σε σύνοδο με τον Άρη, πάθος αυστηρότητα και εμμονή θα έχει η στάση σου. Προσπάθησε να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ρομαντικές και ευτυχισμένες στιγμές θα που ζήσεις με το ταίρι σου, βγες από τη ανασφάλεια και την επιφύλαξη. Η ανάγκη σου να είναι όλα τέλεια ίσως να κάνει τη στάση επικριτική και κάθετη, καλό θα είναι να εστιάσεις στην ουσία των αισθημάτων.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι. Με την είσοδο της Σελήνης στους Διδύμους επικοινωνιακά ανοίγματα και άμεσες προσεγγίσεις θα σε ενθαρρύνουν, θα τονώσουν τη διάθεση σου για νέες γνωριμίες. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Άρη ανοίγει ο δρόμος για επαφές στενού τύπου, ίσως να ακούσεις πρόταση για ραντεβού, τα γεγονότα θα σε ενθουσιάσουν. Θα υπάρξει η δυνατότητα νέας αρχής, η εξέλιξη θα εξαρτηθεί από το κατά πόσο γρήγορα θα είσαι σε θέση να αποφασίσεις.

Σε σχέση. Δεν αποκλείεται να γίνει κάπως κυκλοθυμική και αντιφατική η στάση σου, από τη μια με την Αφροδίτη στην Παρθένο θα υπάρχει ο κίνδυνος να εστιάσεις σε αυτά που δεν σου αρέσουν, από την άλλη όμως, με την Αφροδίτη να βρίσκεται σε σύνοδο με τον Άρη θα παθιαστείς, ίσως να ζηλέψεις το ταίρι σου, δεν αποκλείεται να βγει στην επιφάνεια η κτητική πλευρά της προσωπικότητας σου. Η είσοδος της Σελήνης στον Καρκίνο θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να σταθεροποιήσεις τον δεσμό σου, προσπάθησε η στάση σου να έχει μεθοδικότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι. Με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Δία και την είσοδο της Αφροδίτης στην Παρθένο ευχάριστη συνομιλία και συνάντηση θα έχεις με πρόσωπο που από καιρό σε ενδιαφέρει, η μεταξύ σας εξέλιξη θα σου ανοίξει δυνατότητα σχέσης. Με την είσοδο της Σελήνης στους Διδύμους προσοχή να μην μπερδευτείς συναισθηματικά, απέφυγε τις σπασμωδικές ενέργειες. Προσπάθησε να οριοθετήσεις την περιέργεια σου, επικεντρώσου στα απτά γεγονότα και όχι στις εικασίες σου.

Σε σχέση. Με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Δία σωστή θα είναι η κρίση σου και η αντίληψη σου, η χρονική στιγμή ενδείκνυται για λύσεις και διαφόρων ειδών ξεκαθαρίσματα. Με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη η στάση σου θα είναι αισθησιακή, παθιασμένη, ίσως να είναι κάπως εκρηκτική. Τα συναισθήματα σου θα είναι έντονα και θα ποικίλουν, με δυναμικό τρόπο θα εκδηλωθείς στο ταίρι σου. Η είσοδος της Σελήνης στον Καρκίνο ίσως να κάνει κυκλοθυμικές τις αντιδράσεις σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι. Με τον ερχομό της Σελήνης στους Διδύμους και με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη, ανοίγετε προοπτική νέας γνωριμίας, ωστόσο δεν θα λείψουν και οι ενέργειες επανένωσης από πρώην ταίρι. Μέσα στην εβδομάδα τα τηλεφωνήματα και οι συναντήσεις θα έχουν έντονη και θετική εξέλιξη. Σε ραντεβού που θα γίνει θα ενθουσιαστείς, η κατάληξη θα είναι απρόσμενα ευχάριστη. Ίσως να μην λείψουν τα διλλήματα, θα πρέπει να πάρεις αποφάσεις και να κινηθείς αναλόγως.

Σε σχέση. Με την είσοδο της Σελήνης στους Διδύμους προσοχή να μην γίνει άστατη η στάση σου. Η εβδομάδα σου ναι μεν θα είναι ιδιαιτέρως θερμή, ωστόσο δεν θα είναι χαλαρή ή παθητικά ειρηνική. Με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη δεν θα λείψουν οι παθιασμένες ενέργειες, θα εκδηλωθεί με ένταση η έλξη ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Με την είσοδο της Σελήνης στον Καρκίνο ίσως να αναγκαστείς να συζητήσεις και να αναλύσεις κάποιες καταστάσεις γύρω από θέματα αμφιβολιών.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι. Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Δία και η είσοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο θα σε βοηθήσουν να αποφύγεις τις παρορμητικές ενέργειες και επιλογές. Στις νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να γίνει κάπως αυστηρή η στάση σου, ενδεχομένως να θελήσεις να συναναστραφείς ή να εκδηλωθείς μόνο στα πρόσωπα που εκπληρώνουν τις προδιαγραφές σου. Ουσιαστικά θα εστιάσεις σε αυτό που θεωρείς πως σου ταιριάζει και μπορεί να σε βοηθήσει να βελτιώσεις την προσωπική σου ζωή.

Σε σχέση. Με την είσοδο της Σελήνης στους Διδύμους άνετη και εκδηλωτική θα είναι η στάση σου, η Αφροδίτη θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Άρη δεν αποκλείεται να ακουστούν αμοιβαίες εξομολογήσεις. Η έλξη ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου θα τονώσει τις αισθήσεις σας, ιδιαιτέρως θερμές στιγμές θα βιώσετε. Με την είσοδο της Σελήνης στον Καρκίνο η συζήτηση θα πάει στο μέλλον της σχέσης σας, θα νιώσετε την ανάγκη να κατοχυρώσετε αυτό που έχετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι. Μέσα στην τωρινή εβδομάδα με τον Ερμή να βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Δία και την είσοδο της Αφροδίτης στην Παρθένο, δεν αποκλείεται να λάβεις πρόταση για επανασύνδεση. Η λογική σκέψη θα οδηγήσει σε αναθεωρήσεις, θα υπάρξει άνοιγμα δεύτερης ευκαιρίας με πρόσωπο που μεταξύ σας υπήρχαν και υπάρχουν έντονα αισθήματα. Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη θα δώσει την ώθηση για δυναμικές προσεγγίσεις, θα ακουστούν εξομολογήσεις, πάρε τις αποφάσεις σου και προσπάθησε να κινηθείς με αμεσότητα.

Σε σχέση. Με τον ερχομό της Σελήνης στους Διδύμους δεν αποκλείεται να νιώσεις πως ήρθε η ώρα για τονωτικές πράξεις και προτάσεις. Με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη η στάση σου θα είναι αποφασιστική και δυναμική, ίσως να υπάρξουν αντιδραστικά πείσματα, ωστόσο η έλξη ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου θα είναι πιο δυνατή από την ανάγκη για υπεροχή. Δεν θα λείψουν οι έντονες συναισθηματικές εκδηλώσεις και εξομολογήσεις, το κλίμα θα είναι ιδιαιτέρως αισθησιακό.

ΙΧΘΥΣ

Ελεύθεροι. Με την Αφροδίτη να βρίσκεται σε σύνοδο με τον Άρη είναι πολύ πιθανόν να πάρεις τελικά την απόφαση να βγεις ραντεβού με πρόσωπο που από καιρό υπάρχει μεταξύ σας ένα ιδιαιτέρως θερμό κλίμα. Φεύγουν οι δισταγμοί και οι αμφιβολίες, θα τολμήσεις να ρισκάρεις και θα σου βγει σε καλό. Η χρονική στιγμή θα είναι ιδανική για να προχωρήσεις μπροστά και να χαράξεις νέα πορεία. Σε απελευθερωμένες ενέργειες θα σε ωθήσει ο δυναμισμός σου, καλό θα είναι να μην φρενάρεις τις ενέργειες σου.

Σε σχέση. Με την είσοδο της Αφροδίτης στην Παρθένο θα υπάρξουν θέματα προς συζήτηση με το ταίρι σου, οι σκοπός θα είναι να βελτιωθεί η συνύπαρξη σας και γενικότερα να προχωρήσει η σχέση σας σε ένα πιο σοβαρό και βάσιμο επίπεδο. Με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη δεν θα λείψουν και κάποιες απρόσμενες αποκαλύψεις, ίσως να ακουστούν έντονες συναισθηματικές εξομολογήσεις που θα σε βοηθήσουν να πιστέψεις στην μεταξύ σας αγάπη.

ΠΗΓΗ: www.govastileto.gr