Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

382005

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά των ζωδίων για το διάστημα 21 Οκτωβρίου 2019 έως τις 27 Οκτωβρίου 2019.

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι. Αυτή την εβδομάδα, ατίθαση, αυθόρμητη και εκδηλωτική θα είναι η στάση σου. Σε περίπτωση που το πρόσωπο που θα φλερτάρεις σε μπερδέψει τότε προχώρα σε ουσιαστικές κουβέντες, μη αφήσεις απορίες να αιωρούνται, στόχευσε στο να εκμαιεύσεις πληροφορίες που θα δώσουν φως στο τούνελ. Θα καταφέρεις να βρεις την άκρη του νήματος, γι' αυτό, σου δίνω τη συμβουλή να εμπιστευτείς τη διαίσθηση σου, βασίσου στο ένστικτο σου.

Σε σχέση. Ενδεχομένως να γίνει κάπως άστατη η στάση σου, ίσως να μην μπορείς να ισορροπήσεις συναισθηματικά. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στο κλείσιμο της εβδομάδας, ενδεχομένως να μην λείψουν οι συγκρούσεις. Ζήλειες και καχυποψίες θα οδηγήσουν σε παθιασμένες ενέργειες με κατάληξη τις έντονες συναισθηματικές δονήσεις. Προσπάθησε να κινηθείς κάπως μεθοδικά, κράτα υπό έλεγχο τις αντιδράσεις και τις αδυναμίες σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι. Ανανεώνεις τις αναζητήσεις σου, δε θα σταθείς στα παλιά, με αισιοδοξία και αυθορμητισμό θα προχωρήσεις μπροστά. Την πρόταση επανασύνδεσης που θα λάβεις είναι πολύ πιθανόν να την απορρίψεις ή για την ώρα θα αποφύγεις να δώσεις οριστική απάντηση. Θα έχεις προσιτή στάση στα καινούργια πρόσωπα που θα σε πλησιάσουν, θα σου δοθεί άνοιγμα νέας γνωριμίας, αυτό που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις τις αποφάσεις σου για να μην δημιουργήσεις μπερδέματα.

Σε σχέση. Τερματίζουν ανησυχίες και ανασφάλειες, θα εστιάσεις στην αισιόδοξη πλευρά των καταστάσεων. Η στάση σου θα είναι θερμή, ανέμελη και ομιλητική, απομακρύνεις καταστάσεις και υποθέσεις που χαλούν την ψυχολογία σου και την ισορροπία της σχέσης σου. Ίσως να το ζηλέψεις το ταίρι σου, το νου σου στις σκηνές που θα δημιουργήσεις, καλό θα είναι να περιοριστούν οι καχυποψίες.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι. Φίλε μου Δίδυμε, θα στοχεύσεις στην νέα γνωριμία και όντως θα βρεις το πρόσωπο που θα σε ενθουσιάσει, όμως το θέμα είναι τι είδους σχέση θέλεις να αποκτήσεις. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις αν σε ενδιαφέρουν οι περιστασιακές επαφές ή αν επιθυμείς έναν σταθερό δεσμό. Το πρόσωπο που θα γνωρίσεις θα σου δώσει την ευκαιρία για σχέση, σε συμβουλεύω να κινηθείς με σταθερότητα και ειλικρίνεια, αυτό το άτομο καλό θα είναι να μην το χάσεις.

Σε σχέση. Θα νιώσεις την ανάγκη και την επιθυμία να απελευθερώσεις τη θερμή πλευρά του χαρακτήρα σου. Βασική σου επιθυμία θα είναι να δώσεις καινούργιο νόημα στη σχέση σου. Εξομολογήσεις και θερμά λόγια θα ακουστούν στις συζητήσεις με το ταίρι σου. Αισθήματα έλξης και αγάπης θα εκδηλωθούν με τρόπο άμεσο και ξεκάθαρο, σε περίπτωση που υπάρχουν αμφιβολίες θα δοθούν οι κατάλληλες εξηγήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι. Ανέμελος ερωτισμός θα διακρίνει τις πράξεις σου αυτή την εβδομάδα. Αυτή τη φορά θα φλερτάρεις με τρόπο κάπως αόριστο, οι απορίες που θα δημιουργήσεις στο ενδιαφερόμενο πρόσωπο θα ενισχύσουν ακόμα περισσότερο την ελκυστικότητα σου. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με θερμό ραντεβού που θα αποτελέσει έναρξη περαιτέρω επαφών. Το αν οι συναντήσεις που θα ξεκινήσεις θα καταλήξουν σε δεσμό αυτό θα εξαρτηθεί από τις δικές σου διαθέσεις και προθέσεις.

Σε σχέση. Την περιέργεια σου θα ενισχύσει η εβδομάδα αυτή. Καχύποπτη θα είναι η σκέψη σου, οι κινήσεις σου θα είναι ερευνητικές, οποιαδήποτε πράξη κάνει το ταίρι σου θα την περάσεις από κόσκινο. Σου δίνω τη συμβουλή, να αποβάλεις τις σκοτεινές σκέψεις, δείξε την απαιτούμενη εμπιστοσύνη, θα πειστείς για τα ακέραια αισθήματα που τρέφει για σένα το πρόσωπο που αγαπάς. Στο κλείσιμο του εξαημέρου ξεκάθαρα λόγια θα σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις συναισθηματικά.

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι. Αυτή την εβδομάδα θα βγει στην επιφάνεια η κοινωνική, εκδηλωτική, και αυθόρμητη πλευρά του χαρακτήρα σου, θα φλερτάρεις, θα αναζητήσεις την ανανέωση. Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν προκλήσεις και προτάσεις, θα είναι στη δική σου επιλογή αν θα προχωρήσεις τις επαφές σου με το καινούργιο άτομο που θα γνωρίσεις. Θα υπάρξουν ανοίγματα για άμεσες προσεγγίσεις, πολύ καλά θα κάνεις και θα αξιοποιήσεις τα ενδεχόμενα που θα εμφανιστούν.

Σε σχέση. Εσύ που είσαι σε μακροχρόνιο δεσμό προσοχή στα εσωτερικά μπερδέματα, οι επιθυμίες σου ενδεχομένως να μην είναι σταθερές. Από την μια θα θελήσεις ασφάλεια, βάσεις, και συναισθηματικά στηρίγματα, από την άλλη θα θεωρήσεις κάποια δεδομένα ανιαρά, παρορμητικές θα είναι οι αντιδράσεις σου. Σκέψου πολύ καλά τα λόγια σου και τις ενέργειες σου, καλό θα είναι να αποφύγεις να μπερδέψεις ή να διχάσεις το ταίρι σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι. Αυτή την εβδομάδα περνάς σε δυναμική και αποφασιστική δράση, με πράξεις θα αναζητήσεις την αλλαγή. Η σκέψη σου θα είναι θετική και τολμηρή, τώρα θα απελευθερωθείς συναισθηματικά, θα νιώσεις τη δύναμη να διεκδικήσεις και να προσεγγίσεις. Η τυχαία γνωριμία που θα κάνεις με πρόσωπο ταιριαστό στα γούστα σου θα δώσει καινούργιο νόημα στη ζωή σου.

Σε σχέση. Επιθυμία σου θα είναι να τονώσεις τα αισθήματα ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, οι πράξεις σου στόχο θα έχουν να βγεις από την ανία. Η εβδομάδα θα φέρει ισορροπημένα αισθήματα, ειλικρίνεια θα υπάρξει στις συζητήσεις σας. Αν επιθυμείς δέσμευση θα βρεις τον σωστό τρόπο να την διεκδικήσεις. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με θετικό αποτέλεσμα, οι ενέργειες σου θα είναι μελετημένες και θα πιάσουν τόπο.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι. Η εβδομάδα θα σε παρακινήσει να φλερτάρεις και να βγάλεις στην επιφάνεια την κοινωνική πλευρά του χαρακτήρα σου. Είναι πολύ πιθανόν ένα συγκεκριμένο ελκυστικό πρόσωπο να κερδίσει το ενδιαφέρον σου, θα σε ενθουσιάσει, δεν αποκλείεται να ερωτευτείς. Σου δίνω τη συμβουλή να ανοιχτείς συναισθηματικά, μη κρύψεις την έλξη σου, προμηνύεται σχέση αμοιβαίων αισθημάτων. Στα μέσα της εβδομάδας, οι ξεκάθαρες κουβέντες θα σε βοηθήσουν να αποφασίσεις.

Σε σχέση. Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις ευνοϊκές ως προς τις επιθυμίες σου. Θα ξεκαθαρίσεις τις βλέψεις σου γύρω από θέματα μελλοντικής πορείας και δεσμεύσεων. Η εβδομάδα θα βοηθήσει εσένα και το ταίρι σου να πάρετε ώριμες και σκεπτόμενες αποφάσεις που ουσιαστικά θα καθορίσουν την περαιτέρω πορεία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι. Μέσα στην εβδομάδα, είναι πολύ πιθανόν να αναθεωρήσεις για ένα πρώην ταίρι σου, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να στραφείς προς την επανασύνδεση. Σωστή θα είναι η διαίσθηση σου, ότι νιώσεις και ότι προβλέψεις θα βγει αληθινό. Προσέγγισε το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, μίλα ξεκάθαρα χωρίς υπεκφυγές, θα καταφέρεις να οδηγήσεις την κατάσταση εκεί που επιθυμείς.

Σε σχέση. Αυτή την εβδομάδα, θα υπάρξει συναισθηματική διέγερση και ένταση, εξάρτηση και πάθος θα κάνουν την εμφάνιση τους. Δεν θα λείψουν οι εντάσεις με το ταίρι σου, ωστόσο ότι και αν προηγηθεί στο τέλος θα σας ενώσει δυνατή και αμοιβαία έλξη. Διαίσθηση και διορατικότητα θα βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο, θα βρεις τρόπο να κατευθύνεις το ταίρι σου στα δικά σου μέτρα και σταθμά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι. Αυτή την εβδομάδα, θα φλερτάρεις με αυθορμητισμό, είναι πολύ πιθανόν να στοχεύσεις στον ανέμελο ρυθμό ζωής χωρίς δεσμεύσεις και προβληματισμούς. Οι συγκυρίες θα είναι ευνοϊκές θα φέρουν άμεσα ανοίγματα, θα υπάρξουν συμβάντα και γεγονότα που θα ανανεώσουν τις διαθέσεις σου, η εσωτερική σου ορμή θα σε ωθήσει σε τολμηρές εκδηλώσεις. Η οικειότητα και η επικοινωνιακή σου στάση θα φέρουν δημιουργική κατάληξη στις προσεγγίσεις σου.

Σε σχέση. Αυτή την εβδομάδα, ίσως να πρέπει να αποφασίσεις αν στοχεύεις στη δέσμευση ή στην χαλαρή σχέση, ουσιαστικά θα αναγκαστείς να δώσεις τέλος στις αμφίρροπες καταστάσεις. Σου δίνω τη συμβουλή να σκεφτείς με ορθολογισμό και να κινηθείς αποφασιστικά, εκφράσου ελεύθερα και ξεκάθαρα, καλό θα είναι να μην αφήσεις συναισθηματικά κενά. Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για κουβέντες ξεκαθαρίσματος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι. Η εβδομάδα θα βγάλει στην επιφάνεια την ανέμελη και απελευθερωμένη πλευρά του χαρακτήρα σου, ευχέρεια θα έχει ο λόγος σου. Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν προκλήσεις και προτάσεις, θα είναι στη δική σου επιλογή με ποιο άτομο θα βγεις ραντεβού και προς τα πού θα σπρώξεις την κατεύθυνση των επαφών σας. Θα αφήσεις τον εαυτό σου να προχωρήσει ελεύθερα χωρίς αναστολές και άτοπες ανασφάλειες.

Σε σχέση. Ανανεωτικές θα είναι οι προτάσεις που θα κάνεις στον ταίρι σου. Συγκαταβατική διάθεση θα υπάρχει τόσο από εσένα όσο και από ταίρι σου. Θερμά και ειλικρινά λόγια θα ανταλλάξετε, δεν αποκλείεται να προσανατολιστείτε προς το μέλλον του δεσμού σας. Η εβδομάδα ευνοϊκή θα κάνει το κλίμα για συμφωνίες και υποσχέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι. Αυτή την εβδομάδα, θα αλλάξεις και θα ανανεώσεις τον τρόπο σκέψης σου. Έρχονται ευχάριστες ειδήσεις και πληροφορίες που θα σε βγάλουν από την απογοήτευση και την αδράνεια. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο δεν αποκλείεται να στείλει μεσολαβητή για να καταφέρει να γνωριστεί μαζί σου σε προσωπικό επίπεδο. Τα μαντάτα που θα λάβεις θα σου δώσουν χαρά, το ενδιαφερόμενο άτομο θα κερδίσει το ενδιαφέρον σου, θα είναι μια καλή ευκαιρία να βάλεις καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σου.

Σε σχέση. Αλλαγές θα θελήσεις μέσα στη σχέση σου, η εβδομάδα θα κάνει ανέμελη και αυθόρμητη τη στάση σου. Ανάγκη σου θα είναι να απεγκλωβιστείς από την ανία και την ρουτίνα, επιθυμία σου θα είναι η ένταση και θα καταφέρεις τελικά να ανανεώσεις το κλίμα. Τα αποκαλυπτικά και ειλικρινά λόγια που θα ακουστούν θα τονώσουν το πάθος ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, ετοιμάσου για έντονες στιγμές αισθησιασμού.

ΙΧΘΥΣ

Ελεύθεροι. Αυτή την εβδομάδα, μπερδεμένη θα εμφανιστεί η καρδιά σου, διφορούμενες θα είναι οι διαθέσεις σου. Εσύ που θέλεις να ανανεώσεις τα δεδομένα σου καλό θα είναι να αποφασίσεις τι ακριβώς αναζητάς, στις προσεγγίσεις σου η στάση σου δε θα πρέπει να είναι αόριστη. Θα προσπαθήσεις να αποφύγεις την εσωτερική πίεση, στις προτάσεις που θα λάβεις ίσως να μη θελήσεις να δώσεις άμεση απάντηση.

Σε σχέση. Η ανάγκη σου θα είναι να ξενοιάσεις, κάπως φευγάτη θα είναι η στάση σου, θα θελήσεις να διαφοροποιήσεις καταστάσεις που τις θεωρείς καταπιεστικές. Προσοχή να μην φέρεις μπερδέματα, καλό θα είναι να μιλήσεις ανοιχτά στο ταίρι σου, φανέρωσε σκέψεις και επιθυμίες. Απέφυγε τις παρορμητικές ενέργειες, η εβδομάδα, θα σε βοηθήσει σκεφτείς αντικειμενικά και να μην υποπέσεις σε λάθη.

ΠΗΓΗ: www.govastileto.gr