Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

uomoro sl

Τα ανδρικά κοσμήματα κατά καιρούς έχουν αποτελέσει αντικείμενο πολλών συζητήσεων. Παρόλαυτα δεν είναι μικρός ο αριθμός των ανδρών που επιλέγουν να φορέσουν ένα όμορφο κόσμημα.

Η επιλογή ανδρικών κοσμημάτων όμως δεν είναι εύκολη. Η αγορά είναι κατακλεισμένη από κοσμήματα για γυναίκες ενώ η διαθεσιμότητα σε ανδρικά είναι αρκετά περιορισμένη. Η επιλογή των ανδρικών κοσμημάτων θα πρέπει να γίνεται πάντοτε με βάση τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά σας.

Θα βρείτε πολύ συχνά σε e-shop πολλές προσφορές και εκπτώσεις σε σχέση με τα φυσικά καταστήματα. Τα αντρικά κοσμήματα είναι όμως διαχρονικά, χωρίς μεγάλες διαφοροποιήσεις στις τάσεις και τις περισσότερες φορές και μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνετε στην ποιότητα που στην τιμή που είναι πιο προσιτή για εσάς. Σε αρκετά e-shop, όπως και στο rovo.gr υπάρχουν εκπτώσεις σε επιλεγμένα κοσμήματα όλο το χρόνο.

Σε αντίθεση με τα φυσικά καταστήματα, τα οποία έχουν περιορισμένο χώρο και συνεπώς παρουσιάζουν μόνο συγκεκριμένα προϊόντα, στα μαγαζιά με κοσμήματα online μπορείτε να βρείτε πραγματικά ό,τι θέλετε σε διάφορα σχέδια, τιμές, μέταλλα και συλλογές ανάλογα με το προσωπικό σας γούστο. Με την περιήγησή σας στο θαυμαστό κόσμο του online shopping θα δείτε εκατοντάδες σχέδια, για να διαλέξετε ακριβώς αυτό που ψάχνετε και όχι κάτι παρεμφερές.

Παρακάτω θα δείτε μερικές ιδέες από αντρικά κοσμήματα που προτείνουμε:

Σταυρός με Στρας

 stavros

Ο σταυρός είναι μια κλασσική επιλογή για πολλούς άντρες. Μπορείτε να το φορέσετε όλες τις ώρες και με όλα τα ντυσίματα.

Κολιέ | Σχήμα με Χέρια σε Στάση Προσευχής

 kolie 1

Ένα κολιέ σε σχήμα χέρια σε στάση προσευχής. Είναι ιδιαίτερο σχήμα και θα ταίριαζε να το φορέσετε στις καθημερινές σας εμφανίσεις.

Κολιέ Γάντι Μποξ

 kolie 2

Μπορείτε να επιλέξετε να φορέσετε αυτό το κολιέ με την καθημερινή σας εμφάνιση. Πιο πολύ ταιριάζει σε αθλητικούς τύπους αλλά φοριέται εύκολα.

Δερμάτινο Βραχιόλι

 vraxioli 1

Αυτά τα βραχιόλια είναι ευκολοφόρετα για πολλούς άντρες των περισσότερων ηλικιών. Μπορείτε να φορέσετε αυτά τα δερμάτινα βραχιόλια σε ένα καθημερινό σας ντύσιμο.

Δερμάτινο Retro Βραχιόλι

 vraxioli 2

Άλλο ένα δερμάτινο βραχιόλι που προτειμάνε να φοράνε πολλοί άντρες με το ντύσιμό τους. Φοριέται όλες τις ώρες της ημέρας.

Θα βρείτε περισσότερα ανδρικά κοσμήματα και αξεσουάρ στο rovo.gr.