Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

man sandals 708

Η θερμοκρασία έχει ανέβει απότομα! Το καλοκαίρι έχει έρθει για τα καλά και όλοι κοιτάζουμε πώς θα συνδυάσουμε τα καλοκαιρινά ρούχα με τα ανδρικά σανδάλια ώστε να είμαστε κομψοί και άνετοι.

Κάθε ανδρική εμφάνιση πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο λιτή ­ για να παραμένει δροσερή! Ειδικά τα ανδρικά πόδια είναι ακόμα πιο εύκολο να ταλαιπωρηθούν από τη ζέστη, επιβαρύνοντας το υπόλοιπο σώμα.

Η πιο hot… δροσερή επιλογή από τις κορυφαίες τάσεις στα ανδρικά παπούτσια για το φετινό καλοκαίρι έχει και στυλ και άνεση. Και αυτά είναι τα ανδρικά σανδάλια για όλες ώρες της ημέρας!

Τα ανδρικά σανδάλια είναι από τα παπούτσια που προτιμούν όλο και περισσότεροι άνδρες κάθε χρόνο και αποτελούν τα ιδανικά παπούτσια για τους θερινούς μήνες. Είναι ανοιχτά άλλωστε, άνετα και συνδυάζονται με πολλούς  διαφορετικούς τρόπους. Έτσι λοιπόν, ένα μεγάλο τμήμα του αντρικού πληθυσμού κατέχει τουλάχιστον ένα ζευγάρι σανδάλια και αν όχι τώρα είναι η στιγμή να αποκτήσουν.

Μπορείτε να βρείτε ανδρικά σανδάλια σε πολλά σχέδια και χρώματα στο rovo.gr, το οποίο είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα το οποίο διαθέτει ανδρικά ρούχα και αξεσουάρ σε προνομιακές τιμές.

Παρακάτω θα βρείτε μερικές προτάσεις με trending ανδρικά σανδάλια για το φετινό καλοκαίρι:

Δερμάτινα Σανδάλια

 sandali 1

Ένα άνετο ανδρικό σανδάλι φτιαγμένο από μαλακό υλικό το οποίο δεν πληγώνει το πόδι. Φοριέται σε όλες σας τις καθημερινές σας εμφανίσεις και είναι ιδανικό για  περπάτημα.

Μαύρα Σανδάλια

 sandali 2

Ιδανικό για το καλοκαίρι, αυτό το σανδάλι αφήνει το πόδι να αναπνέει ενώ παράλληλα του προσφέρει άνεση. Ταιριάζει με όλα τα ρούχα και όλους τους συνδυασμούς χρωμάτων.

Μπεζ Ανδρικά Σανδάλια

 sandali 3

Είναι ένα ιδιαίτερο σανδάλι με όμορφο μπεζ χρώμα. Ιδανικό για χαλαρό περπάτημα και βόλτα στην πόλη.

Μαύρα Σανδάλια

 sandali 4

Ένα διαχρονικό και κλασσικό ανδρικό σανδάλι το οποίο ταιριάζει σε όλους τους άντρες. Μπορεί να φορεθεί με πολλά ρούχα και ταιριάζει με πολλά χρώματα.

Ανδρικές Σαγιονάρες

 sandali 5

Οι σαγιονάρες είναι πάντα η εύκολη λύση, είναι ευκολοφόρετες και ταιριάζουν σε όλες τις περιστάσεις.

Θα βρείτε περισσότερα ανδρικά σανδάλια και παπούτσια στο rovo.gr.