Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

426254

Αισθηματικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια για τον Οκτώβριο.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ μου ο Οκτώβριος φέρνει αναταράξεις στην προσωπική σου ζωή για αυτό χρειάζεται να προσέχεις και να αποφύγεις τις παρορμητικές ενέργειες σε περίπτωση που δεν θέλεις να ρισκάρεις σε μία κατάσταση που υπάρχει τώρα στον αισθηματικό τομέα. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου (Κριού-Ζυγού) στις 2/10 μπορεί να φέρει στο προσκήνιο παράπονα και απωθημένα από πρόσωπα του παρελθόντος, τα οποία όμως φαίνεται πως θα εκφράσεις σε ένα πρόσωπο του παρόντος. Προσπάθησε να αποφύγεις το παραπάνω σενάριο καθώς η μία κουβέντα μπορεί να φέρει την άλλη και τελικά να δημιουργηθεί μία παγωμένη ατμόσφαιρα μεταξύ σας.

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου στις 3/10 θα σε οδηγήσει να δώσεις μεγαλύτερη βάση στα πρακτικά ζητήματα που αφορούν τη σχέση με το σύντροφό σου και αυτό θέλει προσοχή καθώς μπορεί να χαθεί το ερωτικό στοιχείο. Σε αυτό θα συμβάλει και η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού από τις 15/10 καθώς δεν θα βοηθήσει να διευθετηθούν από απλές διαφωνίες μέχρι και κάτι πιο σύνθετο. Μέχρι και τις 23/10 θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός με κάθε απόφαση που θα πάρεις, καθώς οι αστρολογικές συγκυρίες δεν είναι ιδανικές για να επικρατήσει ένα ήρεμο κλίμα είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού στις 28/10 επαναφέρει την ισορροπία σε αισθηματικές γνωριμίες και προσωπικές σχέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε μου ο Οκτώβριος στρέφει την προσοχή σου στην εργασιακή καθημερινότητα καθώς και στις υποχρεώσεις που τρέχουν, με αποτέλεσμα να είναι εύκολο να αφήσεις την προσωπική σου ζωή σε δεύτερη μοίρα. Ακόμα και αν παρασυρθείς σε κάτι τέτοιο η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου από τις 3/10 θα σου αλλάξει τα σχέδια, μιας και φαίνεται πως κρύβει εκπλήξεις για τον αισθηματικό τομέα. Είναι πολύ πιθανόν να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο που γνωρίζει ήδη και να συνειδητοποιήσεις πόσα κοινά έχετε, κάτι το οποίο θα δημιουργήσει εύκολα ένα νέο αισθηματικό ειδύλλιο. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση να θυμάσαι πως ακόμα και ο ελάχιστος χρόνος που θα αφιερώσεις τη σχέση με το σύντροφό σου, ώστε να κάνετε πράγματα μαζί δεν πρόκειται να πάει χαμένος.

Από τις 15/10 με την ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού είναι πιθανόν να έχεις κάποιες επιστροφές -που ενδεχομένως να είναι και καταστροφές- από πρόσωπα του παρελθόντος. Μην πάρεις αποφάσεις «εν θερμώ» και σκέψου καλά τα δεδομένα που υπάρχουν. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού στις 23/10 δείχνει πως το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα το ενδιαφέρον σου θα μετατοπιστεί στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Μία νέα σχέση είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο όπως και η ενδυνάμωση μιας σχέσης που ήδη έχεις. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 31/10 στον άξονα σου (Ταύρου-Σκορπιού) δείχνει πως θα πάρεις παρορμητικές/ξαφνικές αποφάσεις όμως πρόσεξε καθώς αυτές θα έχουν σταθερά αποτελέσματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε μου ο Οκτώβριος είναι ένας μήνας που θα έχει ευκαιρίες σε αισθηματικό επίπεδο όμως την ίδια στιγμή αν δεν προσέξεις πώς θα διαχειριστείς τις καταστάσεις στην προσωπική σου ζωή, είναι πιθανό να φέρει και προβλήματα. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου στις 3/10 δεν αφήνει πολλές ευκαιρίες για να αφιερώσεις χρόνο σε νέες γνωριμίες και αισθηματικά ραντεβού, όμως δείχνει πως θα έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο ιδιαίτερα προσγειωμένο και φαίνεται πως θα «χτίσετε» μαζί μία νέα σχέση.

Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση από τις 15/10 με την ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή σε ζητήματα της καθημερινότητας, καθώς αυτά μπορούν να δημιουργήσουν αντιπαραθέσεις με το σύντροφό σου. Μέχρι και τις 20/10 το κλίμα μπορεί να είναι αρκετά έκρυθμο και αν θέλεις να αποφύγεις παρανοήσεις και παρεξηγήσεις, προσπάθησε να κρατήσεις τα ζητήματα της προσωπικής σου ζωής μακριά από συζητήσεις με τρίτους. Στις 28/10 η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο που κυβερνά το Ζυγό και δείχνει πως θα ξεκινήσει ένα πολύ καλό διάστημα για εσένα είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση. Μάλιστα αν είσαι ελεύθερος φαίνεται πως θα δημιουργηθεί και ένας νέος έρωτας!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε μου ο Οκτώβριος είναι ένας έντονος μήνας ο οποίος χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διευθέτηση ζητημάτων που σχετίζονται με την προσωπική σου ζωή. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Κριού-Ζυγού στις 2/10 αλλά και η εκρηκτική νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο Ζυγό στις 16/10 δείχνουν ξαφνικές αποφάσεις, αλλαγές και έντονες αντιπαραθέσεις. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση και θέλεις να παραμείνει στη ζωή σου, προσπάθησε να κρατήσεις ήπιους τόνους σε ζητήματα που χρειάζονται καλή διάθεση ώστε να διευθετηθούν από κοινού. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του σκορπιού από τις 15/10 μπορεί να φέρει ευκαιρίες σε εσένα που είσαι ελεύθερος και δεν αποκλείεται να σου δημιουργήσει την ανάγκη να γυρίσεις σε ένα πρόσωπο του παρελθόντος!

Θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή στα δεδομένα που υπάρχουν, καθώς είναι πιθανόν να γεννηθούν έντονα αλλά και παρορμητικά συναισθήματα, τα οποία θα σε οδηγήσουν σε ακατάλληλες κινήσεις. Από τις 23/10 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού τα πράγματα στην προσωπική σου ζωή αλλάζουν προς το καλύτερο! Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση ο χρόνος που θα αφιερώσεις στο σύντροφό σου θα σε βοηθήσει να αναπληρώσεις το χρόνο που περάσατε σε διαφωνίες και εντάσεις! Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθεί ένας νέος έρωτας, ο οποίος φαίνεται πως θα είναι κεραυνοβόλος!

ΛΕΩΝ

Λέων μου ο Οκτώβριος είναι ένας μήνας ο οποίος δεν προμηνύεται καθόλου βαρετός για εσένα, καθώς φαίνεται πως θα έχει επαφές με νέα πρόσωπα, ενδιαφέρουσες προσεγγίσεις αλλά και επιστροφές προσώπων του παρελθόντος! Η Αφροδίτη θα βρίσκεται από τις 3/10 στο ζώδιο της Παρθένου κάτι που δείχνει πως θα επικεντρωθείς σε αυτό που μπορεί να σου προσφέρει ο άνθρωπος που έχεις απέναντί σου και θα βάλεις σε προτεραιότητα την αισθηματική ασφάλεια. Έτσι λοιπόν φαίνεται πως οι κινήσεις σου αυτό το μήνα θα είναι «συντηρητικές», καθώς θες να είσαι απόλυτα σίγουρος πριν πάρεις μία απόφαση για την προσωπική σου ζωή.

Από τις 15/10 ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Σκορπιού και φαίνεται πως θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για να σε προσεγγίσει ξανά ένα πρόσωπο του παρελθόντος. Ο Ερμής εκτός από πρόσωπα του παρελθόντος μπορεί να φέρει και αρκετές παρανοήσεις μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου -ή αν είσαι ελεύθερος με κάποιον που σε ενδιαφέρει- και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να έχεις υπόψη σου στο δεύτερο μισό του μήνα. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 31/10 δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει σε ξαφνικές αποφάσεις, σχετικά με τη συνέχεια ενός αισθηματικού ειδυλλίου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε μου ο Οκτώβριος φαίνεται πως θα έχει πρόσφορο έδαφος για να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση να έρθεις κοντά με το σύντροφό σου. Ιδιαίτερο ρόλο σε αυτό θα παίξει η Αφροδίτη οποία θα βρίσκεται στο ζώδιό σου από τις 3/10 δείχνοντας πως ο Οκτώβριος μπορεί να έχει διάφορες δυσκολίες σε άλλους τομείς, όμως στην προσωπική σου ζωή φαίνεται πως θα υπάρχει «αχτίδα φωτός»!

Από τις 15/10 που ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Σκορπιού δεν αποκλείεται να φέρει εμπόδια στην εξέλιξη μιας σχέσης που σε ενδιαφέρει λόγω «προβληματικής» επικοινωνίας. Παρόλα αυτά αν έχεις καλή διάθεση είναι σίγουρο πως θα καταφέρεις να τα ξεπεράσεις και να μην αποτελέσουν κομβικό σημείο των εξελίξεων. Στις 28/10 η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού μπορεί να δημιουργήσει ένα κρυφό ειδύλλιο ή μια μυστική σχέση! Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση απόφυγε τις παρασκηνιακές ενέργειες που θα μπορούσαν να σε εκθέσουν στο σύντροφό σου. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 31/10 μπορεί να φέρει «ουρανοκατέβατες» ευκαιρίες και εξελίξεις σε αισθηματικά ζητήματα.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου ο Οκτώβριος είναι ένας μήνας ο οποίος θα καθορίσει τις εξελίξεις του επόμενου διαστήματος στην προσωπική σου ζωή. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου (Κριού-Ζυγού) στις 2/10 φέρνει στο φως επιφανειακά αλλά και βαθύτερα παράπονα που έχεις από το σύντροφό σου ή από ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, επηρεάζοντας την ψυχολογία σου. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου στις 3/10 θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για μυστικές συναντήσεις και επικοινωνία , όμως θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με αυτές τις κινήσεις καθώς το παρασκήνιο μπορεί να κρύβει παγίδες.

Ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στις 15/10 στο ζώδιο του Σκορπιού και θα δημιουργήσει καθυστερήσεις στην εξέλιξη αισθηματικών ζητημάτων! Κατά το δεύτερο μισό του μήνα θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός με τις κινήσεις σου, καθώς το κλίμα θα είναι εκρηκτικό κάτι που θα επηρεάσει όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Όσο φτάνουμε προς το τέλος του Οκτωβρίου τόσο πιο εύκολο θα είναι να βρεις την ισορροπία ανάμεσα σε εσένα και σε ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σου στις 28/10 είναι το καλύτερο δώρο που μπορεί να σου κάνει αυτός ο μήνας, δείχνοντας πως το επόμενο διάστημα θα είναι ελπιδοφόρο και γεμάτο ευκαιρίες για την προσωπική σου ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου ο Οκτώβριος είναι ένας μήνας που θα έχει αρκετές ανατροπές και δεν αποκλείεται να συνειδητοποιήσεις πως και εσύ κινείσαι σε διαφορετικό μήκος κύματος από ότι το προηγούμενο διάστημα. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου στις 3/10 δείχνει πως θα υπάρξει ευκαιρία να επικοινωνήσεις με ένα πρόσωπο το οποίο θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον και μέσα από αυτή την επικοινωνία είναι πιθανόν να γεννηθεί ένα νέο ειδύλλιο. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση επαφή με το σύντροφό σου και η ενασχόληση με κοινές δραστηριότητες θα σε βοηθήσει να έρθεις ακόμα πιο κοντά σε εκείνον και θα δημιουργήσει ακόμα πιο ισχυρές βάσεις στα συναισθήματά σας.

Από τις 15/10 που ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιό σου, φαίνεται πως θα έχεις να διαλέξεις ανάμεσα σε ένα πρόσωπο του παρόντος και σε ένα πρόσωπο του παρελθόντος που θα κάνει την εμφάνιση του. Προσπάθησε να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις και να ζυγίσεις τα υπέρ και τα κατά πριν δώσεις μία δεύτερη ευκαιρία. Το απαιτητικό διάστημα αυτού του μήνα είναι έως και τις 20/10 και αν καταφέρεις να «ξεφύγεις» από διαμάχες, τότε θα έχεις καταφέρει να κερδίσεις το στοίχημα του. Από τις 23/10 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιό σου θα είναι πιο εύκολο για εσένα να δείξεις ποιος πραγματικά είσαι, κάτι το οποίο θα φέρει δίπλα σου τα κατάλληλα πρόσωπα. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος του μήνα (31/10) στον άξονα σου (Ταύρου-Σκορπιού) είναι πολύ πιθανόν να κλείσει ένα αισθηματικό ειδύλλιο το οποίο δεν σου είχε δώσει ξεκάθαρα δείγματα, ώστε να αφήσει χώρο για κάτι νέο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη μου ο Οκτώβριος φαίνεται πως θα έχει αρκετές μικρές λεπτομέρειες οι οποίες όμως έχουν μεγάλη σημασία στην εξέλιξη αισθηματικών ζητημάτων και εσύ θα πρέπει να σταθείς σε αυτές καθώς θα παίξουν κομβικό ρόλο. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου στις 3/10 θα σε οδηγήσει σε αυτές τις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά, όμως αυτό ενδεχομένως να είναι δίκοπο μαχαίρι καθώς σε κάποιες περιπτώσεις «θα δεις το δέντρο και θα χάσεις το δάσος». Πρόσεξε το παραπάνω σενάριο ιδιαίτερα σε μία νέα γνωριμία καθώς φαίνεται πως μπορεί να καθορίσει την εξέλιξη της.

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού από τις 15/10 δεν δημιουργεί πρόσφορο κλίμα για να υπάρξει συνεννόηση ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου, κυρίως αν προηγουμένως δεν έχετε λύσει κάποια ζητήματα τα οποία έρχονται από το παρελθόν. Όσο περισσότερο αποφεύγεις τη διευθέτηση συγκεκριμένων θεμάτων τόσο πιο εύκολο θα είναι να υπάρξουν εντάσεις ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου. Έως και τις 20/10 θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στην επικοινωνία καθώς αυτή θα καθορίσει όχι μόνο την εξέλιξη μιας νέας γνωριμίας, αλλά και τη διευθέτηση κάποιων θεμάτων που μπορεί να υπάρξουν. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού στις 28/10 αλλάζει εντελώς το κλίμα και τη διάθεσή σου και φέρνει ευκαιρίες για φλερτ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε μου ο Οκτώβριος είναι ένας μήνας ο οποίος μπορεί να έχει δυσκολίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο από την άλλη όμως θα έχει και ευκαιρίες ιδιαίτερα στον αισθηματικό τομέα. Σε αυτό θα συμβάλει η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου στις 3/10 που σου λέει να επικεντρωθείς σε ένα πρόσωπο το οποίο σε κάνει να νιώθεις δημιουργικός, καθώς ο έρωτας θα παίξει κυρίαρχο ρόλο και στη διάθεσή σου αλλά και στη δημιουργικότητά σου. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση δεν θα πρέπει να θεωρήσεις δεδομένα -πόσο μάλλον να ξεχάσεις- αυτά που σε έφεραν κοντά με το σύντροφό σου, καθώς αυτό το μήνα αποκτούν βαρύνουσα σημασία ιδιαίτερα αν υπάρξουν στιγμές με διαξιφισμούς και αντιπαραθέσεις.

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού από τις 15/10 και μία ανατρεπτική νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού στις 16/10 δείχνει πως έως και τα μέσα του μήνα θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή σε οτιδήποτε αφορά την επικοινωνία, τις αισθηματικές προσεγγίσεις και τον τρόπο έκφρασης σου. Από τις 23/10 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού το κλίμα αρχίζει να γίνεται πολύ πιο ανάλαφρο για εσένα. Μάλιστα η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 31/10 στον άξονα Ταύρου- Σκορπιού φαίνεται πως θα σηματοδοτήσει την αρχή μιας νέας εποχής στον αισθηματικό τομέα, με ένα πρόσωπο το οποίο ήρθε για να ταράξει τα ύδατα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου ο Οκτώβριος είναι ένας μήνας που μπορεί να δημιουργήσει νέες αισθηματικές ανάγκες, οι οποίες θα σε κάνουν να στρέψεις το ενδιαφέρον σου σε νέα πρόσωπα. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου στις 3/10 μπορεί να αναθερμάνει ένα ειδύλλιο του παρελθόντος, καθώς φέρνει νύχτες πάθους κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα. Από τις 15/10 θα πρέπει να είσαι περισσότερο προσεκτικός καθώς η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού μπορεί να δημιουργήσει κάποιες επικοινωνιακές δυσκολίες ανάμεσα σε εσένα και σε κάποιον που σε ενδιαφέρει.

Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση καλό θα ήταν να μη ρισκάρεις αυτό που έχεις χτίσει με το σύντροφό σου, για κάτι το οποίο είναι αβέβαιο καθώς η συναισθηματική σταθερότητα θα έχει πρωτεύοντα ρόλο αυτό το μήνα. Από τις 16 έως και τις 25/10 είναι ένα διάστημα κατά το οποίο θα υπάρχουν εντάσεις σε γενικότερο πλαίσιο και θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή προκειμένου να μην αφήσεις αυτές τις εντάσεις να επηρεάσουν και την αισθηματική σου ζωή. Για να αποφύγεις κάτι τέτοιο θα πρέπει να αποφύγεις και την αναμόχλευση ζητημάτων του παρελθόντος τα οποία έχουν κλείσει. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού στις 28/10 δείχνει πως τις τελευταίες ημέρες του μήνα θα ξεκινήσει ένα πολύ καλό διάστημα για νέες γνωριμίες, αισθηματικές προσεγγίσεις και φλερτ! Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα παίξει σημαντικό ρόλο το κατά πόσο είσαι διατεθειμένος να επικεντρωθείς στο παρόν και στο μέλλον μαζί της, αφήνοντας πίσω το παρελθόν.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ μου ο Οκτώβριος είναι ένας μήνας που θα έχει ευκαιρίες να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο, να ενδυναμώσεις μία σχέση που ήδη έχεις και πολύ πιθανόν να υπάρξει πρόσφορο έδαφος για να δώσεις μία δεύτερη ευκαιρία σε ένα πρόσωπο του παρελθόντος. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου στις 3/10 δημιουργεί ένα καλό κλίμα για να κάνεις κάποιες συζητήσεις με το σύντροφό σου, οι οποίες θα σε βοηθήσουν να συνειδητοποιήσεις και τα συναισθήματά του αλλά και τον τρόπο που βλέπει τη σχέση σας. Από τις 15/10 και μετά θα πρέπει να κρατάς μικρό καλάθι σε συζητήσεις και οποιαδήποτε επικοινωνιακή προσέγγιση, καθώς ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Σκορπιού και μπορεί να δημιουργήσει διαστρεβλώσεις και παρανοήσεις. Αν θέλεις να προσεγγίσεις ξανά ένα πρόσωπο του παρελθόντος το δεύτερο μισό του μήνα είναι ιδανικό για να κάνεις κινήσεις, οι οποίες θα ανοίξουν ένα δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ σας.

Τα πρόσωπα που βρίσκονται στο κοινό σας περιβάλλον μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο σε επανασυνδέσεις! Από τις 15 έως και τις 22/10 είναι το πιο απαιτητικό διάστημα αυτό το μήνα για αυτό θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός προκειμένου να αποφύγεις εντάσεις στην προσωπική σου ζωή. Από τις 23/10 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού φαίνεται πως θα ξαναβρείς τη διάθεση για να επικοινωνήσεις με ενδιαφέροντα πρόσωπα και να φλερτάρεις. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού στις 28/10 δημιουργεί ένα ερωτικό κλίμα στην προσωπική σου ζωή, το οποίο θα σε φέρει ιδιαίτερα κοντά με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο.

ΠΗΓΗ: www.govastileto.gr