Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

amfikleia elateia

Στο πλαίσιο του κύκλου ενημερωτικών επαφών με τις Δημοτικές Αρχές της Φθιώτιδας ο βουλευτής Γιάννης Οικονόμου συναντήθηκε με τη Δήμαρχο Αμφίκλειας -Ελάτειας Στιβακτή και τους αντιδημάρχους του Δήμου και με το Δήμαρχο Λοκρών Ζεκεντέ και τους αντιδημάρχους του.

Κατά τη συνάντηση με την κυρία Στιβακτή συζητήθηκαν οι προτεραιότητες της δημοτικής αρχής και δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα που αφορούν:

  • Τη σωστή οργάνωση και προετοιμασία για τη λειτουργία του χιονοδρομικού κέντρου Παρνασσού (Φτερόλακα) ώστε να αποφευχθούν οι αστοχίες της προηγούμενης περιόδου
  • Τα δρομολόγια του σιδηρόδρομου και η αξιοποίηση των σταθμών που βρίσκονται στα όρια του Δήμου Αμφίκλειας-Ελάτειας
  • Την ενίσχυση της παροχής δημόσιων αλλά και τραπεζικών υπηρεσιών στα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Αμφίκλειας-Ελάτειας

amfikleia elateia2

Με τον Δήμαρχο Λοκρών κο. Ζεκεντέ έγινε συζήτηση για τις αναγκαίες αλλαγές που πρέπει να γίνουν στο θεσμικό πλαίσιο της Αυτοδιοίκησης έτσι ώστε να λαμβάνονται υπόψιν τα διαφορετικά χαρακτηριστικά κάθε Δήμου.

lokron 2

Στη συνέχεια ο Γιάννης Οικονόμου ενημερώθηκε και για τις βασικές προτεραιότητες του Δήμου Λοκρών οι σημαντικότερες από τις οποίες είναι οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν για ουσιαστικά έργα υποδομής στο Δήμο Λοκρών (βιολογικοί καθαρισμοί, αποχετεύσεις, παράπλευροι δρόμοι, καθαρισμοί ρεμάτων και αντιπλημμυρικά έργα) και η αξιοποίηση του μεγάλου παραλιακού μετώπου που έχει ο Δήμος.

To radiomemory.gr χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.