Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης
DSC 0265
 
Κατάμεστη η αίθουσα στην εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού.
 

Η πολύ μεγάλη προσέλευση κόσμου στην εκδήλωση με τίτλο "Επειδή η ζωή είναι ωραία..." για τον καρκίνου του μαστού, την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019, στην αίθουσα Πολυχώρος "Πολιτεία" στη Λαμία, αποδεικνύει πόσο σοβαρά απασχολεί την τοπική κοινωνία το θέμα της πρόληψης.

Την ενδιαφέρουσα αυτή συνάντηση διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία το παράρτημα Λαμίας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, στα πλαίσια των φιλανθρωπικών δραστηριοτήτων του.

Αρχικά η κα Αγγελική Επιστάτου μέλος  ΕΑΕ Λαμίας (Ιατρική Φυσική -Ακτινοφυσική)  στο πρόλογο της  ημερίδας παρουσίασε το εθελοντικό έργο της Αντικαρκινικής και η πρόεδρος του παραρτήματος κα Αλεξάνδρα Βεντούρη- Νασοπούλου, Ειδικός Ιατρός Eπιμ. Β Γενικής Ιατρικής ΠΙ Μώλου- ΚΥ Στυλίδας, αναφέρθηκε στην ομιλία της για την πρόληψη και τη δύναμή της.
 
Στη εκδήλωση ήταν παρόντες και απηύθυναν χαιρετισμό οι βουλευτες ΝΔ κ. Γεώργιος Κοτρωνιάς, κ. Ιωάννης Οικονόμου και ο κ. Θέμης Χειμάρας, ο εκπρόσωπος της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδας Αρχιερατικός Επίτροπος Λαμίας Αιδεσιμολ. Πρωτ. π.  Παναγιώτης Σερέτης, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κα Αμαλία Ποντίκα, ο χειρουργός και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας κ. Χρήστος Γεωργίου και ο πρώην Δήμαρχος Λαμιέων κ. Νικόλαος Σταυρογιάννης.
 
Τέλος η μεικτή χορωδία του Μουσικού Ομίλου Στυλίδας και το μουσικό ντουέτο Μαριλένα Ζουριδάκη ακορντεόν και Άρτεμις Χρυσικού σαξόφωνο (υπεύθυνη καθηγήτρια Μαρία Βε Τρίγκα) του Μουσικού Σχολείου Λαμίας, χάρισαν μια υπέροχη μελωδική βραδιά.