Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

kamena2

Με τις συναντήσεις σε Καμένα Βούρλα και Στυλίδα, ολοκληρώθηκε ο κύκλος επαφών του βουλευτή Φθιώτιδας Γιάννη Οικονόμου με τις Δημοτικές Αρχές του Νομού Φθιώτιδας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης του με τον Δήμαρχο Συκιώτη, τους αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους του Δήμου Καμένων Βούρλων ο Γιάννης Οικονόμου ενημερώθηκε για τα προβλήματα και τις προτεραιότητες του Δήμου.

Η αξιοποίηση των ιαματικών πηγών που συνιστούν την ταυτότητα του Δήμου και η αξιοποίηση των εγκαταστάσεων του ΕΟΤ, η λειτουργία του Κέντρου Υγείας και του νέου σιδηροδρομικού σταθμού, οι παρεμβάσεις παραπλεύρως της ΠΑΘΕ, η κατασκευή αιθουσών στο σχολείο αλλά και η αντιμετώπιση της υποστελέχωσης των υπηρεσιών αποτελούν τις βασικές προτεραιότητες και τα σημαντικότερα προβλήματα του Δήμου Καμένων Βούρλων.

Στη συνάντηση του με τη δήμαρχο Στεργίου και τους αντιδημάρχους στη Στυλίδα ο Γιάννης Οικονόμου ενημερώθηκε για το σχεδιασμό της Δημοτικής Αρχής να επεκτείνει και να αναπτύξει το λιμάνι της Στυλίδας έτσι ώστε να μπορεί αυτό να αποτελεί εμπορική πύλη για ολόκληρη την Κεντρική Ελλάδα.

stylida1

Ταυτόχρονα στις προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής είναι η αξιοποίηση των αλιευτικών καταφυγίων που βρίσκονται κατά μήκος του παραλιακού μετώπου, παρεμβάσεις υποστήριξης της καλλιέργειας της ελιάς που αποτελεί την κύρια απασχόληση για την πλειοψηφία των δημοτών,  η ανάπλαση της κεντρικής πλατείας στην Στυλίδα, η ολοκλήρωση του κλειστού γυμναστήριου καθώς και αποχετευτικά έργα σε Πελασγία, Γλύφα και Ράχες.