Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

FOTO 1

Την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα της έκοψε στις 16-01-2020 η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, στις εγκαταστάσεις του Αστυνομικού Μεγάρου, στην πόλη της Λαμίας Φθιώτιδας.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας, κ.κ. Συμεών, ο οποίος ευλόγησε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα και ακολούθως έκοψε αυτή από κοινού με τον οικοδεσπότη της εκδήλωσης, Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Στερεάς Ελλάδας, Υποστράτηγο Γεώργιο Κανέλλο.

Ο Σεβασμιότατος, σε εγκάρδιο κλίμα, ευχαρίστησε το αστυνομικό προσωπικό, εκ μέρους της τοπικής κοινωνίας, για το αξιέπαινο έργο που επιτελεί με σκοπό την προστασία και ασφάλεια των συμπολιτών μας. Μάλιστα επισήμανε πόσο εξίσου σημαντική είναι η αποστολή της Ελληνικής Αστυνομίας, στον τομέα της πρόληψης των παραβατικών συμπεριφορών.

Επιπλέον τόνισε ότι η Εκκλησία λειτουργεί ως δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ του κοινωνικού συνόλου και της Αστυνομίας, ενώ δεν παρέλειψε να σημειώσει την  ανάγκη συνεργασίας της Εκκλησίας με τις Αστυνομικές Αρχές, ιδιαίτερα στο πεδίο της ενημέρωσης για θέματα οδικής ασφάλειας και κυκλοφοριακής αγωγής.        

Το λόγο στη συνέχεια πήρε ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Φθιώτιδας, ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι αποτελεί πρωταρχική προτεραιότητα της Ελληνικής Αστυνομίας να υπηρετεί και να προστατεύει τους πολίτες, ενώ όπως τόνισε μετά το αγαθό της υγείας, το σημαντικότερο είναι το αγαθό της ασφάλειας και η εμπέδωσή του στην συνείδηση των συμπολιτών μας και ιδιαίτερα των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, είναι υποχρέωσή μας.

Επίσης ευχαρίστησε θερμά όλους τους εκπροσώπους της Περιφέρειάς μας, της τοπικής Αυτοδιοίκησης, του Στρατού και του Πυροσβεστικού Σώματος, που τίμησαν επίσης με την παρουσία τους την εκδήλωση και σημείωσε χαρακτηριστικά ότι με την αμέριστη αρωγή και συμπαράσταση τους στο δύσκολο και επίμονο έργο της Αστυνομίας, κατέστη δυνατή η επίτευξη της αποστολής μας και η αντιμετώπιση και επίλυση όσων τοπικών ζητημάτων ανέκυψαν, πάντοτε με πνεύμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης και συνεργασίας, προς όφελος των συμπολιτών μας.

Στη συνέχεια, για ακόμη μία φορά, επισήμανε την ανάγκη εξωστρέφειας και τον ανθρωποκεντρικό προσανατολισμό της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς και την συνεχή ανάληψη πρωτοβουλιών και δράσεων, με στόχο την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας.

Ο κ. Γενικός ευχαρίστησε όλο το αστυνομικό προσωπικό για το ζήλο, τον επαγγελματισμό και την ευσυνειδησία του, κατά την άσκηση των καθηκόντων  του, ενώ δεν παρέλειψε να εξάρει τις προσπάθειες που κατέβαλλε κατά την αντιμετώπιση των πρόσφατων δυσμενών καιρικών συνθηκών, με σκοπό τη διαφύλαξη της σωματικής ακεραιότητας όλων των χρηστών του οδικού δικτύου της Περιφέρειάς μας.

Τέλος ευχήθηκε καλή και εποικοδομητική Νέα Χρονιά, με απεριόριστη υγεία, ευτυχία, ειρήνη και αγάπη.   

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπανός, ο Δήμαρχος Λαμιέων, Ευθύμιος Καραΐσκος, ο Αντιπεριφερειάρχης Ν. Φθιώτιδας, Ηλίας Κυρμανίδης, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, Ηλίας Σανίδας, ο Διοικητής του Κ.Ε.Υ.Π. Λαμίας, Ταξίαρχος Αρίστος Περρής, ο Περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Στερεάς Ελλάδας, Αρχιπύραρχος Ευάγγελος Παληός και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχάνων ΒΙ.ΠΕ. Λαμίας, Γεώργιος Γιαννίτσης.

Επιπλέον, παρέστησαν ο Βοηθός του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Στερεάς Ελλάδας, Ταξίαρχος Μιχαήλ Τσάτσης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, Ταξίαρχος Νικόλαος Τρικαλίτης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευβοίας, Ταξίαρχος Απόστολος Κουφός, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φωκίδας, Αστυνομικός Διευθυντής Παναγιώτης Κατσιάμπας, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, Αστυνομικός Διευθυντής Δημήτριος Φούρλας, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευρυτανίας, Αστυνομικός Διευθυντής Χρήστος Μουτσώκος, Πρόεδροι τοπικών Συνδικαλιστών Ενώσεων του Σώματος, καθώς και Αξιωματικοί και προσωπικό του Επιτελείου της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας.