Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Μια ξεχωριστή εκδήλωση  πραγματοποιέιται  την Τετάρτη  ανήμερα της εθνικής επετείου  στο Δημοτικό θέατρο Λαμίας  στις 8 το βράδυ . Πρόκειται για μια εκδήλωση  αφιερωμένη στο έπος του 40 , όπως απαιτεί η ημέρα αλλά  αυτό θα αναβιώσει μέσα απο γράμματα των στρατιωτών  που έστειλαν απο το μέτωπο στους συγγενείς τους .

Μέσα απο αυτά ξετυλίγεται ο φόβος , η αγωνία , η ψυχολογική τους κατάσταση , τα γεγονότα  και κυρίως  το σθένος και η πίστη για την πατρίδα .

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Λαμιέων, με την ευγενική συμμετοχή της Φιλαρμονικής Ορχήστρας (Διεύθυνση κ. Μαντάς) και του Δημοτικού Ωδείου Λαμίας (Πέπη Παπαμίχου φλογέρα- Ελευθερία Πετροπούλου Κλασσικό τραγούδι) και με πλούσιο υλικό, μέρος του οποίου παραχωρήθηκε από το Πολεμικό Μουσείο Αθηνών και τα Αρχεία της ΕΡΤ.
Απαγγέλλουν: η κ. Ρίτα Καραγιώργου και ο κ. Απόστολος Ρούσκας, μέλη του Πειραματικού Θεατρικού Εργαστηρίου «ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ». Την όλη εκδήλωση παρουσιάζει η κ. Χριστίνα Μήτσιου, φιλόλογος.  Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό .

Περισσότερα...