Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Σε εξέλιξη  βρίσκεται η συνεδρίαση της επιτροπής περιβάλλοντος  και ανάπτυξης της περιφέρειας Στερεάς  με κυρίαρχο θέμα  αυτό της επένδυσης του Atalanti Hills . Η επιτροπή περιβάλλοντος συζητά  την μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων  για τον χαρακτηρισμό  της περιοχής  που θα αναπτυχθεί  η επένδυση ως περιοχή ολοκληρωμένης  τουριστικής επένδυσης . 

 

Μέχρι αυτή την ώρα  υπάρχει στην πλειοψηφία  όσων συμμετέχουν  θετική γνωμοδότηση  για την επένδυση τασσόμενοι στο πλευρό του δήμου Λοκρών ενώ στην συνεδρίαση μετέχει και ο πρώην δήμαρχος  Αταλάντης Γιώργος Σκαμπερδόπουλος ο οποίος γνωρίζει όλες τις μέχρι σήμερα κινήσεις και αποφάσεις  του θέματος . Πρόκειται  για μια μεγάλη επένδυση  στην περιοχή με ξενοδοχειακές μονάδες , γήπεδα γκολφ και  πάρκα αναψυχής  η οποία όμως εδώ και 8 χρόνια περίπου βρίσκεται σε διαμαχη  με υπηρεσίες και οικολογικές οργανώσεις .

Με την λήξη της συνεδρίασης  τα μέλη  θα παρευρεθούν  στο περιφερειακό συμβούλιο , η συνεδρίαση του οποίου αναμένεται να ξεκινήσει λίγο μετά τη  μία το μεσημερι  με κυρίαρχο ζήτημα το χωροταξικό . Το radiomemory.gr θα σας ενημερώνει  και για τις δύο συνεδριάσεις .

Περισσότερα...