Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης


Ανοιχτό κάλεσμα για κοινή σύσκεψη απευθύνει το Νομαρχιακό Τμήμα Φθιώτιδας της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.  στα σωματεία του Δημοσίου Τομέα, στους μαζικούς φορείς του Ιδιωτικού Τομέα, των Επαγγελματοβιοτεχνών, των Εμπόρων και των Αγροτών. Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί  την Παρασκευή 6 Νοέμβρη στις 8 μμ. στο Εργατικό Κέντρο,και μεταξύ άλλων θα γίνει και συντονισμός της Γενικής Απεργίας στις 12 Νοέμβρη.

Όπως τονίζεται στο κάλεσμα <<Μία από τις μεγαλύτερες κατακτήσεις του 20ου αιώνα είναι στο στόχαστρό τους. Αφού μείωσαν τις συντάξεις και αύξησαν τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης, θέλουν τώρα να καταργήσουν ουσιαστικά κάθε έννοια Κοινωνικής Ασφάλισης με την κατάργηση του κοινωνικού χαρακτήρα της και την ανταποδοτική λειτουργία της, με τη μετεξέλιξη του συστήματος από αναδιανεμητικό σε ατομικό κεφαλαιοποιητικό με συνέπεια την ακραία και βίαιη φτωχοποίηση των συνταξιούχων.
   Οι εργαζόμενοι του Δημόσιου Τομέα μαζί με τους εργαζόμενους του Ιδιωτικού Τομέα, τους συνταξιούχους, τους νέους, πρέπει να πάρουν την υπόθεση στα δικά τους χέρια και με μαζικούς, συντονισμένους αγώνες να αποτρέψουν την κατεδάφιση της Κοινωνικής Ασφάλισης, να διεκδικήσουν την ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών Κυβέρνησης-Κεφαλαίου-Ε.Ε.>>

Περισσότερα...