Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Μεγάλο το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων  για την έκθεση φωτογραφίας  στο ισόγειο της περιφέρειας με αποτέλεσμα να παρατείνει την λειτουργία της .Εκατοντάδες μαθητές και εκπαιδευτικοί επισκέφτηκαν από την πρώτη μέρα λειτουργίας την έκθεση φωτογραφίας με θέμα "Πολυτεχνείο 1973" που διοργανώθηκε από την Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας,

Μαθητές από το Ειδικό Σχολείο Κωσταλεξίου από το 5ο Λύκειο Λαμίας, το 2ο ΕΠΑΛ Λαμίας, το 3ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας κ.α. είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν ακόμα και από τον ίδιο τον Φωτορεπόρτερ Βασίλη Καραγεώργο με τον οποίο συναντήθηκαν .

Παράλληλα δεκάδες πολιτών επισκέπτονται κάθε μέρα την έκθεση κατά τις απογευματινές ώρες λειτουργίας της, ενώ έχουν ήδη προγραμματιστεί για τις επόμενες ημέρες επισκέψεις και από άλλα σχολεία της περιοχής.

Λόγω της μεγάλης ζήτησης σε επισκέψεις σχολείων κυρίως αποφασίστηκε η έκθεση παρατείνει τη λειτουργία της για μία ακόμη ημέρα και θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι και την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου λόγω προγραμματισμένων επισκέψεων.

Περισσότερα...