Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Με 26 θέματα στην ημερήσια διάταξή του συνεδριάζει την Τρίτη 24 Νοεμβρίου   το δημοτικό συμβούλιο Δομοκού στις δύο το μεσημέρι . Ανάμεσα στα θέματα που θα το απασχολήσουν είναι η έκδοση ψηφίσματος για την παράταση του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας, η έκδοση απόφασης υποστήριξης της υποψηφιότητας των Δελφών ως πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης για το νέο έτος και η συμμετοχή του δήμου στην άυξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΑΝΚΑ . Επίσης θα συζητηθεί η τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος και Αναμόρφωση Προϋπολογισμού Δήμου Δομοκού έτους 2015.

 

Μία ώρα νωρίτερα στη μία το μεσημέρι θα προηγηθεί ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου με τρία θέματα στην ημερήσια διάταξή του .

ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ

Ψήφιση Προϋπολογισμού Εσόδων - Δαπανών του Δήμου Δομοκού, έτους 2016

 Ψήφιση Προϋπολογισμού Εσόδων - Δαπανών του Ν.Π.Δ.Δ. Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Δομοκού, έτους 2016 (Σχετ: Η αριθμ.     26/2015     του Αθλητικού & Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Δομοκού)

 Ψήφιση Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης Δήμου Δομοκού (Ο.Π.Δ.) έτους 2016 (Σχετ: Η αριθμ.     173/2015       Απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής)

Περισσότερα...