Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Betarades1200x800keimeno synergatwn

Το πρόγραμμα της Δευτέρας (04/11) περιλαμβάνει λίγες αλλά ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, με τις οποίες κλείνουν οι αγωνιστικές του Σαββατοκύριακου και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς.

Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις στοιχηματικές ιστοσελίδες, που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η Novibet.

“Τελικός” για τη Λαμία.

Στις 20:00, η Λαμία υποδέχεται το Βόλο, στον αγώνα που ολοκληρώνει το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λιγκ. 

Η Λαμία την προηγούμενη αγωνιστική δέχθηκε βαριά ήττα με 4-1 από τον Αστέρα στην Τρίπολη, στο ντεμπούτο του Άκη Μάντζιου στον πάγκο της ομάδας. Πραγματοποίησε πολύ κακή εμφάνιση, δέχθηκε από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο και δικαιούταν απολύτως τίποτα από το παιχνίδι. Αναζητά ακόμη την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, αφού σε 8 αγώνες μετρά 4 ισοπαλίες και 4 ήττες, έχοντας σκοράρει μόλις 5 φορές. 

Ο Βόλος ηττήθηκε το προηγούμενο Σάββατο από τον ΠΑΟΚ εντός έδρας με 0-2. Ήταν η 4η σερί ήττα για την ομάδα του Φεράντο και πέμπτη στα τελευταία έξι παιχνίδια. Σήμερα επιστρέφουν οι δανεικοί που δεν αγωνίστηκαν την προηγούμενη αγωνιστική και ο ποιοτικός Μουνίθ που εξέτισε την τιμωρία του. 

Η Λαμία δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες, οφείλει να επικρατήσει απόψε για να πάρει βαθμολογική ανάσα ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Επιλογή μας ο άσος σε απόδοση 2.35.

Με γκολ το ντέρμπι ουραγών

Στις 21:45, η Σπαλ θα υποδεχθεί τη Σαμπντόρια, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής στη Serie A. 

Η Σπαλ είναι στην προτελευταία θέση του πρωταθλήματος με συγκομιδή 7 πόντων (2-1-7) και τέρματα 7-17. Την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε δύσκολα στην έδρα της Μίλαν με 1-0, ενώ είχε προηγηθεί η ισοπαλία εντός με τη Νάπολι (1-1), πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση. 

Η Σαμπντόρια είναι ουραγός στην Ιταλία με μόλις 5 πόντους (1-2-7) και τέρματα 6-19. Την προηγούμενη εβδομάδα κατάφερε να σώσει τον πόντο στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Λέτσε, ισοφαρίζοντας σε 1-1 στο 91ο λεπτό κι ενώ οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονταν με 10 παίκτες από το 72’. Στα 4 από τα 6 τελευταία της παιχνίδια επιβεβαιώθηκε το αμφίσκορο. 

Και οι δύο ομάδες έχουν ανάγκη τη νίκη για να ξεκολλήσουν από τον πάτο της βαθμολογίας. Αμφότερες έχουν αμυντικά προβλήματα. Επιλογή το Goal/Goal σε απόδοση 1.83.

Ανώτερη η ΑΕΛ

Στις 19:00, στο “Τσίριο” η ΑΕ Λεμεσού υποδέχεται την Πάφο για την 8η αγωνιστική στην Κύπρο. 

Η ΑΕΛ βρίσκεται στην 5η θέση με συγκομιδή 11 πόντων (3-2-2) και στο -6 από την κορυφή. Την προηγούμενη εβδομάδα επικράτησε στο εκτός έδρας ντέρμπι με τον Απόλλωνα (1-2), ανατρέποντας το σκορ με γκολ των Κάρλος (42’) και Χουράδο (79’).

Η Πάφος κατατάσσεται 9η με 8 πόντους (2-2-3) και προέρχεται από δύο σερί ισοπαλίες με σκορ 1-1. Την προηγούμενη αγωνιστική έμεινε στο 1-1 εντός με τον Εθνικό Άχνας. 

Ανώτερη ομάδα η ΑΕΛ, πήρε ψυχολογία από τη νίκη στο ντέρμπι και έχει την ευκαιρία σήμερα με νίκη να πλησιάσει στην κορυφή. Επιλογή μας ο άσος, σε αποδοση 1.75.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.