Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Betarades1200x800keimeno synergatwn

Τρίτη σήμερα (05/11), αλλά το κουπόνι πάμε στοίχημα είναι γεμάτο. Η κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση παίζει «μπάλα»

Το Betarades.gr είναι εδώ με κορυφαία προγνωστικά Champions League, και όχι μόνο!

Από την εν λόγω διοργάνωση λοιπόν, ξεχωρίσαμε στοιχηματικά ένα παιχνίδι. Ο λόγος για το Βαλένθια - Λιλ. Εκτός του Τσάμπιονς Λιγκ όμως, στοιχηματικό ενδιαφέρον υπάρχει και στο πρωτάθλημα Βουλγαρίας.

Επιπλέον, το μπάσκετ δεν μένει έξω από το «χορό»! Το Eurocup είναι στο επίκεντρο για το στοίχημα.

Must Win για τη Βαλένθια

Οι προτάσεις στοιχήματος της Τρίτης ξεκινάνε από το Βαλένθια - Λιλ. Η αναμέτρηση γίνεται στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής, του 8ου ομίλου του Champions League. Όπως δείχνουν και αποδόσεις στις στοιχηματικές ιστοσελίδες, υπάρχει φαβορί για τη νίκη. 

Αυτό, δεν είναι άλλο από τη Βαλένθια. Οι «Νυχτερίδες» έκαναν εκρηκτικό ξεκίνημα στη διοργάνωση, με το «διπλό» επί της Τσέλσι. Έτσι, δημιουργήθηκαν μεγάλες προσδοκίες και παίζουν δυνατά για την πρόκριση στους «16». Η εντός έδρας ήττα από τον Άγιαξ πλήγωσε τους Ισπανούς, που πλέον βλέπουν τα περιθώρια να στενεύουν. Επομένως, οφείλουν να κερδίσουν απόψε τη Λιλ. Είναι σε καλή κατάσταση οι γηπεδούχοι, ενώ δεν έχουν χάσει ποτέ από τη γαλλική ομάδα σε πέντε αναμετρήσεις. 

Η Λιλ με τη σειρά της, έχει μόλις ένα βαθμό και είναι στην τελευταία θέση του ομίλου. Δεν φαίνεται να μπορεί να ανταγωνιστεί τους αντιπάλους της σε αυτό το γκρουπ. Ειδικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει εκτός έδρας, της στοιχίζουν. Έχει αμυντικά προβλήματα και προέρχεται από ήττα με 2-1 από τη Μαρσέιγ. Απέναντι σε ισπανικές ομάδες, η Λιλ δεν έχει καθόλου καλή παράδοση. Έχει κερδίσει μόνο 2 παιχνίδια, από τα 12 που έχει δώσει. Ξέρει ότι το έργο της σήμερα είναι πολύ δύσκολο.

Οι γηπεδούχοι δεν βλέπουν άλλο αποτέλεσμα, εκτός από τη νίκη. Είναι σε καλή φόρμα και διαθέτουν καλύτερο σύνολο από τη Λιλ. Εύκολα ή δύσκολα βλέπουμε να παίρνουν το τρίποντο. Πάμε με τον «άσο» σε απόδοση 1.95.

Κακές άμυνες στη Βουλγαρία

Στην Parva Liga της Βουλγαρίας, η Μπότεφ Βράτσα υποδέχεται τη Βίτοσα. Πρόκειται για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Αμφότερες οι ομάδες, είναι στα πολύ χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας και «διακρίνονται» για την αμυντική τους αστάθεια.

Η Μπότεφ Βράτσα είναι τρίτη από το… τέλος στην κατάταξη. Έχει συγκεντρώσει δώδεκα βαθμούς με τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και οκτώ ήττες. Το αδύναμό της σημείο, είναι η άμυνα. Έχει τη δεύτερη χειρότερη της κατηγορίας, με 25 γκολ παθητικό. Επιθετικά δυσκολεύεται τελευταία, αλλά σήμερα οφείλει να βρει γκολ. Πρέπει να πάρει οπωσδήποτε το παιχνίδι και είναι υποχρεωμένη να σκοράρει. Γενικά, δεν είναι τόσο κακή στην επίθεση.

Από την άλλη, η Βίτοσα είναι στον… πάτο της βαθμολογίας. Άλλωστε, έχει μόλις τρεις πόντους! Έχει κερδίσει μια φορά, και έχει χάσει 13. Η ισοπαλία για αυτήν, είναι άγνωστη λέξη. Έχει δεχτεί 32 τέρματα και αυτό την κάνει τη χειρότερη άμυνα της διοργάνωσης. Όχι ότι επιθετικά, τα πηγαίνει καλύτερα. Με εννιά γκολ ενεργητικό, έχει τη χειρότερη επίδοση και σε αυτό το κομμάτι. Και αυτή, «καίγεται» για ένα θετικό αποτέλεσμα. Επομένως, πρέπει να βρει δίχτυα. Εννοείται, πως με τέτοια κενά στα μετόπισθεν δεν είναι άξια εμπιστοσύνης.

Αμφότεροι αντίπαλοι θα παίξουν για τη νίκη. Αμυντικά δεν πείθουν με… τίποτα και μοιάζει δύσκολο να κρατήσουν το μηδέν. Γενικά, προβλέπουμε ένα ανοιχτό ματς και ποντάρουμε στο Over 2.5, σε απόδοση 1.85.

Άνετη και ωραία η Γαλατά

Αφήνουμε το ποδόσφαιρο για το μπάσκετ και το Eurocup. Το ματς στο οποίο εστιάζουμε, είναι το Γαλατασαράι - Τρέντο. Είναι η έκτη αγωνιστική του τετάρτου ομίλου της διοργάνωσης.

Η Γαλατασαράι είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Μπορεί να έχασε στο τελευταίο ματς από την Τόφας, αλλά έτρεχε ένα δυνατό σερί νικών. Στο Eurocup, είναι ισόβαθμη στην πρώτη θέση του γκρουπ, μαζί με την Ουνικάχα Μάλαγα. Με δύο συνεχόμενες νίκες, ανέβασε το ρεκόρ της στο 4-1. Πολύ καλά τα πάει και στο πρωτάθλημα Τουρκίας. Ενδεικτικά, έχει διασύρει και με 83-64 τη Φενέρμπαχτσε! Η Γαλατά παίζει ωραίο μπάσκετ και δείχνει ικανή για διακρίσεις φέτος.

Στην αντίπερα όχθη, η Τρέντο δεν πατάει καλά μέχρι τώρα. Έχει ρεκόρ 2-3 στο Eurocup και είναι εκτός πρόκρισης αυτήν τη στιγμή. Την περασμένη αγωνιστική, δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστική στην έδρα της Ουνικάχα. Ηττήθηκε λοιπόν άνετα με 93-74. Ως φιλοξενούμενη, η Τρέντο έχει τρεις σερί ήττες. Επομένως, αναμένεται να δυσκολευτεί ιδιαίτερα σε μια δυνατή έδρα, όπως της Γαλατασαράι.

Η Γαλατά έχει τα φόντα να πανηγυρίσει την πέμπτη νίκη της στη διοργάνωση. Είναι ανώτερη από την Τρέντο και μπορεί να την… καθαρίσει και σχετικά εύκολα. Εμπιστευόμαστε τους γηπεδούχους και επιλέγουμε το Γαλατασαράι -5.5, σε απόδοση 1.80.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!