Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

348162

Οι αισθηματικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την εβδομάδα από τις 24/02/2019 έως τις 03/03/2019.

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι. Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Άρη θα σε βοηθήσει να ανανεώσεις την ψυχολογία σου και τη διάθεση σου. Θα τονώσει την ανάγκη σου για ελευθερία επιλογών, θα καταφέρεις να ανανεώσεις τα δεδομένα της προσωπικής σου ζωής διαγράφοντας παλιά πρόσωπα και βάζοντας στην καθημερινότητα σου καινούργια. Ουσιαστικά μέσα στην εβδομάδα θα νιώσεις την ανάγκη να αλλάξεις και να προχωρήσεις σε νέα αρχή, τα απρόοπτα συμβάντα θα υποστηρίξουν τις επιθυμίες σου.

Σε σχέση. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή θα σε βοηθήσει να εκφραστείς ελεύθερα, πέρνα σε προτάσεις, δείξε τα πραγματικά σου αισθήματα. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη θα χαλαρώσεις συναισθηματικά, θα προσπαθήσεις να αποφύγεις τις πιεστικές σκέψεις ή ενέργειες. Η είσοδος της Σελήνης στον Αιγόκερω θα στρώσει έδαφος για συζητήσεις που ουσιαστικά θα ορίσουν την πορεία του δεσμού σου, οι κουβέντες που θα γίνουν θα είναι ειλικρινείς και βάσιμες.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι. Το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη και το εξάγωνο του Ήλιου με τον Άρη θα σου φέρουν ενθουσιασμό και αισιοδοξία για τολμηρά βήματα. Στην παρούσα φάση όλα θα στηριχτούν στο τι ακριβώς θέλεις. Θέλεις να κερδίσεις την καρδιά προσώπου που ήδη υπάρχει στο στόχαστρο σου; Ή μήπως θέλεις να τα αφήσεις όλα πίσω σου και να αναζητήσεις καινούργια γνωριμία; Τα γεγονότα θα σου δώσουν την ευκαιρία να δώσεις ώθηση στην προσωπική σου ζωή, στο χέρι σου θα είναι αν θα την αξιοποιήσεις.

Σε σχέση. Το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη θα τονώσει τον αισθηματισμό και τη διαίσθηση σου, θα είσαι σε θέση να καταλάβεις τι πρέπει να κάνεις για να κρατήσεις ζωντανή τη σχέση σου. Με τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Άρη θα βρεις τη τόλμη να κλείσεις οριστικά τις κουραστικές καταστάσεις, θα καταφέρεις να απεγκλωβιστείς από τις πιέσεις. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να επαναξιολογήσεις τις καταστάσεις και να πάρεις σωστές αποφάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη χαλαρή θα είναι η στάση σου, διαισθητική η αντίληψη σου. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα κάνει το βήμα να σου ξεκαθαρίσει τι σκέπτεται και τι αισθάνεται για σένα. Θα αφορά άτομο που ήδη γνωρίζεστε πολύ καλά, είναι πολύ πιθανό μέσα στην τωρινή εβδομάδα να γίνει μεταξύ σας έναρξη σχέσης. Θα σου δείξει την έλξη του, θα σε εμπιστευτεί, θα είναι καθαρά στη δική σου επιλογή αν θα το αφήσεις να εισχωρήσει στην καθημερινότητα σου.

Σε σχέση. Μέσα στην εβδομάδα με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή διαφοροποιείται το σκεπτικό σου, θα υπάρξει μια γενικότερη αλλαγή στον ρυθμό και στο πλαίσιο του δεσμού σου με στόχο την ανανέωση. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη ισορροπία θα υπάρξει μέσα στη σχέση σου, και εσύ και το ταίρι σου θα εκδηλώσετε τα αισθήματα σας, συγκαταβατικότητα θα υπάρξει στις κινήσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή και ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Άρη θα τονώσουν τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία σου. Τα γεγονότα θα δημιουργήσουν πεδίο δράσης, έντονη θα είναι η αυτοπεποίθηση σου, οι συγκυρίες θα είναι ευνοϊκές θα σε ωθήσουν στο να προσεγγίσεις και να εκδηλωθείς. Το συγκεκριμένο πρόσωπο που θα συνομιλήσεις θα ταιριάζει στις προσωπικές σου προτιμήσεις, πολύ καλά θα κάνεις και δε θα το αφήσεις να σου φύγει μέσα από τα χέρια.

Σε σχέση. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή και εξάγωνο με την Αφροδίτη ομαλότητα θα υπάρξει μέσα στη σχέση σου, η στάση σου θα είναι ισορροπημένη, προτάσεις ανανέωσης που θα γίνουν απ πλευράς σου θα βρουν θετικές απαντήσεις. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Αιγόκερω τόσο εσύ όσο και το ταίρι σου θα είστε σε θέση να σκεφτείτε σοβαρά για το μέλλον σας. Μιλήστε ανοιχτά με ξεκάθαρους σκοπούς, θα καταφέρετε να επικεντρωθείτε στους κοινούς σας στόχους.

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη και τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Άρη αλλάζεις τρόπο δράσης, θα στοχεύσεις και θα περάσεις σε προσεγγίσεις. Εσύ που είσαι καιρό χωρίς σχέση θα καταφέρεις να βγεις από τη στασιμότητα, ετοιμάσου θα προκύψει καινούργιο άνοιγμα. Ελκυστική θα είναι η στάση σου, θα βρεις τρόπο να πιάσεις κουβέντα με το πρόσωπο που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σου. Τα γεγονότα θα είναι ευχάριστα θα σε βοηθήσουν να εκδηλωθείς απελευθερωμένα, ανταπόκριση θα βρει η θερμή σου στάση.

Σε σχέση. Με την είσοδο της Σελήνης στον Αιγόκερω πρακτική θα είναι η σκέψη σου, θα βρεις λύσεις, θα κλείσεις τις υποθέσεις της σχέσης σου με συνεννόηση και ουσιαστικές υποσχέσεις. Θα είσαι σε θέση να σκεφτείς αντικειμενικά και ρεαλιστικά, οξυδερκής θα είναι η αντίληψη σου, θα καταφέρεις να επιδράσεις στις καταστάσεις και να φύγει ο αρνητισμός. Πάρε τις αποφάσεις σου, κινήσου άμεσα με ειλικρινείς προθέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή και εξάγωνο με την Αφροδίτη δεν αποκλείεται να μιλήσεις με πρόσωπο που θα κερδίσει το ενδιαφέρον σου. Οι συγκυρίες θα δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για επαφές και συναντήσεις, σου δίνω τη συμβουλή να μην απορρίψεις λόγω ανασφαλειών. Αν είσαι αρκετό καιρό χωρίς σχέση κάνε το βήμα να δοκιμάσεις και να πειραματιστείς, μην αφήσεις τις αναστολές και τις επιφυλάξεις να σου δημιουργήσουν φραγμούς. Οι εξελίξεις θα είναι ευνοϊκές, δώσε ώθηση στη ροή των γεγονότων.

Σε σχέση. Το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη θα έχει θετική επίδραση επάνω σου, ηρεμείς και ανανεώνεσαι ψυχολογικά. Οι πράξεις σου θα κάνουν το ταίρι σου να σου ανοιχτεί, θα υπάρξουν μεταξύ σας θερμές εκδηλώσεις ίσως και αποκαλυπτικά λόγια. Με την είσοδο της Σελήνης στον Αιγόκερω τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να κατασταλάξεις συναισθηματικά και να κατοχυρώσεις δίπλα σου το πρόσωπο που αγαπάς.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή και εξάγωνο με την Αφροδίτη θα φλερτάρεις, θα αποκαλυφθείς συναισθηματικά και θα δείξεις το ενδιαφέρον σου. Είναι πολύ πιθανόν με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο να ανοίξετε προσωπική συζήτηση αν δώσεις το πράσινο φως θα ακουστούν εξομολογήσεις. Σου δίνω τη συμβουλή να ανοιχτείς και να εκφραστείς ελεύθερα, προμηνύεται σχέση αμοιβαίων αισθημάτων. Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Άρη θα σε βοηθήσει να κινηθείς δυναμικά με αμεσότητα.

Σε σχέση. Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις ευνοϊκές ως προς τις επιθυμίες σου. Με την είσοδο της Σελήνης στον Αιγόκερω θα γίνουν κουβέντες γύρω από το θέμα των αισθημάτων που υπάρχουν ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Οι ξεκάθαρες συζητήσεις και οι σοβαρές υποσχέσεις θα σας βοηθήσουν να πάρετε ώριμες και σκεπτόμενες αποφάσεις που θα καθορίσουν την περαιτέρω πορεία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι. Σε απελευθερωμένες κινήσεις και επιδιώξεις θα σε οδηγήσει το εξάγωνο του Ήλιου με τον Άρη. Μέσα στην τωρινή εβδομάδα θα είσαι σε θέση να κυνηγήσεις και να διεκδικήσεις με αυτοπεποίθηση. Επικοινωνιακή θα είναι η στάση σου, ναι μεν θα δείξεις ιδιαίτερη εκλεκτικότητα σχετικά με το σε ποια άτομα θα μιλήσεις και θα ανοιχτείς, όμως μόλις εντοπίσεις το κατάλληλο πρόσωπο θα καταφέρεις να κερδίσεις τις εντυπώσεις και να δημιουργήσεις πρόσφορο έδαφος περαιτέρω επαφών.

Σε σχέση. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή και εξάγωνο με την Αφροδίτη ομαλότητα θα φέρουν μέσα στη σχέση σου, θα υπάρξει συναισθηματική κατανόηση. Σε περίπτωση που εδώ και πολύ καιρό αναζητάς αποκλειστικότητα ή δέσμευση, με την είσοδο της Σελήνης στον Αιγόκερω ίσως να ακουστεί κάποια ανάλογη πρόταση. Ουσιαστικές συζητήσεις θα γίνουν ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, θα υπάρξουν αναθεωρήσεις, οι συνθήκες θα σε βοηθήσουν να εστιάσεις και να κατασταλάξεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή και εξάγωνο με την Αφροδίτη ευχάριστα επικοινωνιακά ανοίγματα θα υπάρξουν μέσα στην εβδομάδα, εσύ που θέλεις να ανανεωθείς και να ερωτευτείς αξιοποιείσαι τα συμβάντα θα υπάρξει ευκαιρία για καινούργια γνωριμία. Με τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Άρη θα νιώσεις ενθουσιασμό, θα τολμήσεις να κάνεις μια νέα αρχή. Πολύ καλά θα κάνεις και θα αφεθείς στα αισθήματα σου, καταφθάνουν αισιόδοξα γεγονότα.

Σε σχέση. Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν ουσιαστικές συζητήσεις, η επικοινωνία με το ταίρι σου θα κυλήσει ομαλά, αναλυτικές θα είναι οι μεταξύ σας εξηγήσεις. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Αιγόκερω θα είσαι σε θέση να σκεφτείς λογικά, σοβαρή θα είναι η σκέψη σου. Άσε στην άκρη τις ανασφάλειες και τις άτοπες φοβίες, η σχέση σου θα πάει πολύ καλά, θα εκδηλωθούν αισθήματα αγάπης, προσπάθησε να διατηρήσεις τις εσωτερικές σου ισορροπίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή και τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Άρη βάζεις στην άκρη τις απογοητεύσεις, τους διχασμούς, και τις σκοτεινές σκέψεις. Έρχονται συμβάντα και γεγονότα που θα σε βοηθήσουν να αναθεωρήσεις και να εστιάσεις στη θετική όψη των καταστάσεων. Με την είσοδο της Σελήνης στο ζώδιο σου οι εξελίξεις θα καθοδηγηθούν από τις ενδόμυχες σου επιθυμίες και από τις δυναμικές σου αποφάσεις και προσεγγίσεις.

Σε σχέση. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη η ανάγκη σου για ισορροπία θα ενισχύσει τη διάθεση σου για αναθεωρήσεις και επαναπροσδιορισμούς, δε θα λείψουν οι ανανεωτικές προτάσεις. Με την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο σου η συναισθηματική σου καταστάλαξη θα σε ωθήσει στο να αναζητήσεις μια σοβαρή κατάληξη στη σχέση με το ταίρι σου. Φεύγουν οι ανασφάλειες σου, οι ουσιαστικές και ώριμες κινήσεις σου θα ανοίξουν καινούργιο ορίζοντα στον δεσμό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή και ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Άρη θα τονώσουν τις διαθέσεις σου, θα θελήσεις να βγεις έξω, να διασκεδάσεις, να συναναστραφείς με καινούργια άτομα. Ανάγκη σου θα είναι να βρεις το πρόσωπο που θα σε αναζωογονήσει, εκφραστικότητα και άνεση θα είναι τα χαρακτηριστικά σου. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο σου θα σε βοηθήσει να προσεγγίσεις με απελευθερωμένο τρόπο, δε θα καμουφλάρεις το ενδιαφέρον και τη έλξη που θα νιώσεις για ένα συγκεκριμένο άτομο.

Σε σχέση. Η Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη θα ενισχύσει τον συναισθηματισμό ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Άρη θα σε αναστατώσει συναισθηματικά, ζωηρές και ανήσυχες θα γίνουν οι διαθέσεις σου. Με την είσοδο της Σελήνης στον Αιγόκερω και μετέπειτα στο ζώδιο σου ίσως να διαφοροποιήσεις τις προτεραιότητες σου, θα υπάρξουν αλλαγές που ουσιαστικά θα στηρίζονται σε νέες αξιολογήσεις και επαναπροσδιορισμούς.

ΙΧΘΥΣ

Ελεύθεροι. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή και εξάγωνο με την Αφροδίτη επικοινωνιακή και δοτική θα είναι η στάση σου, δεν θα απομονωθείς συναισθηματικά, θα νιώσεις την ανάγκη να προσεγγίσεις και να φλερτάρεις. Κράτα κοινωνική στάση, βγες έξω με φίλους, εσύ που είσαι πολύ καιρό χωρίς σχέση προσπάθησε να κάνεις νέες γνωριμίες, θα βρεις τις συνθήκες ευνοϊκές για προσεγγίσεις. Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Άρη θα τονώσει τη δυναμικότητα σου, αφήνεις στην άκρη τις αναστολές.

Σε σχέση. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή θα ανοίξεις ουσιαστικές συζητήσεις με το ταίρι σου, θα περάσεις σε αναλυτικές εξηγήσεις, η συγκαταβατική σου διάθεση θα φέρει άμεσα ξεκαθαρίσματα. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Αιγόκερω παίρνεις νέες αποφάσεις, βελτιώνεις τα δεδομένα της σχέσης σου. Κλείνεις αρνητικό ζήτημα που έφερνε εντάσεις, οι υποσχέσεις που θα δοθούν ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου θα είναι ουσιαστικές, θα δώσουν ώθηση στη μελλοντική σας εξέλιξη.