Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

43785 trousers 590

Το τζιν είναι, ίσως, ένα από τα αγαπημένα μας ρούχα αφού συνδυάζεται με όλα, φοριέται καθημερινά και αναδεικνύει τα… προσόντα και την προσωπικότητά μας.

Όλες έχουμε τουλάχιστον ένα τζιν κρεμασμένο στην ντουλάπα μας και ο τρόπος που θα το φορέσουμε φέτος την άνοιξη θα μας ανανεώσει! Εξάλλου, ένα άνετο και ανοιξιάτικο outfit, φτιάχνει πάντα την ψυχολογία μας.

Με πάνινα, αθλητικά παπούτσια

Όποιον τύπο τζιν κι αν προτιμάτε, μπορείτε πάντα να το συνδυάσετε με πάνινα αθλητικά παπούτσια. Είναι ιδανικά για τον ανοιξιάτικο καιρό, είναι της μόδας και κυρίως άνετα! Ένα ελαφρύ μπλουζάκι, ένα σακάκι ή ένα λευκό φανελάκι συνδυασμένο με τα αθλητικά σας και το αγαπημένο σας τζιν μπορεί να γίνει το αγαπημένο σας καθημερινό σύνολο.  

Με γόβες

Εάν θέλετε η εμφάνισή σας να είναι πιο επίσημη, μη διστάσετε να φορέσετε το τζιν παντελόνι με γόβες. Είτε είναι φαρδύ, είτε στενό,είτε μαύρο, είτε σκισμένο, είτε κοντό, ταιριάζει πάντα με ένα ζευγάρι γόβες. Συνδυάστε το με το ανοιξιάτικο σακάκι σας, ένα πουκάμισο ή ένα λευκό, κλασικό φανελάκι και κάντε τη διαφορά! 

Με φουλάρι

Για να αποφύγετε το παλτό ή τις μάλλινες ζακέτες, μπορείτε να συνδυάσετε το τζιν παντελόνι με ένα μεγάλο φουλάρι το οποίο θα φοράτε στο λαιμό. Αν κρυώσετε, τυλίξτε το στους ώμους σαν πασμίνα.

Με καρό πουκάμισα

Φέτος την άνοιξη, φορέστε το τζιν με καρό πουκάμισα όλων των ειδών και αποχρώσεων.

Με ανοιξιάτικα πουλόβερ ή ζακέτες

Ένα κομψό, ανοιξιάτικο και άνετο outfit είναι αυτό που αποτελείται από ένα μάλλινο και ένα τζιν παντελόνι. Τόσο απλό! Το απλό, εξάλλου, ακόμα κι αν δεν το φαντάζεστε, κάνει τη διαφορά…  

ΠΗΓΗ: www,mama365.gr